Chiński sprzęt - zakup i opinie.
Co do skrzyni biegów to automat/półautomat jest na pewno wygodniejszy w użytkowaniu, szczególnie jeśli nastawiasz się na szybką, agresywną jazdę. Wytrzymałośc tego typu przekładni jest wystarczająca. Wątpię żebyś wytrzymał tyle lat z jednym quadem ile potrzeba na jej zmasakrowanie.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jak nie ma? Jest tylko nie montowane seryjnie. Wiele zawodników jeździ własnie na roll gazie. Ale wg mnie wygodniejszy jest "kciuk", chociaż na roll gazie nie jestem jeszcze dobrze wprawiony tak więc się na ten temat nie mogę wypowiadać.MACIEK YQTŁ napisał...
Z tego co wiem to w quadach nie ma manetki jak w motoze tylko kciukiem
Tutaj się z toba kompletnie nie zgodze! Dlaczego raptor, yfz, ltr i inne sportowe maszyny nie są w automacie, a są przeznaczone do bardzo agresywnej jazdy?szyka666 napisał...
Co do skrzyni biegów to automat/półautomat jest na pewno wygodniejszy w użytkowaniu, szczególnie jeśli nastawiasz się na szybką, agresywną jazdę. Wytrzymałośc tego typu przekładni jest wystarczająca. Wątpię żebyś wytrzymał tyle lat z jednym quadem ile potrzeba na jej zmasakrowanie.
W teren wg mnie tylko - automat! W ostrą jazdę na torze czy też w lesie - manual( większa frajda)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Najlepsze skrzynie biegów robi HONDA, stary Rubicon oraz Honda Rincon posiadają 2 skrzynie biegów i masz do wyboru albo automat, albo półautomat (gdzie przełączasz biegi za pomocą strzałek, góra i dół)
Bardzo fajne rozwiązanie i ta stara Honda Foreman 500 Rubicon to super przeprawówka, spokojnie w terenie dorównuje Grizzly 660 kolega ma właśnie tą Hondę polecam....
Bardzo fajne rozwiązanie i ta stara Honda Foreman 500 Rubicon to super przeprawówka, spokojnie w terenie dorównuje Grizzly 660 kolega ma właśnie tą Hondę polecam....
Blaster - Raptor 350 - co następne ?
- MACIEK YQTŁ
- MACIEK YQTŁ