Płocka Parowa
-
- Kontakt:
Płocka Parowa
Witam! Chluba polskiego Off-Road-u, parowa stałą się ostatnio zakazanym owocem. Mianowicie zostały przy drogach wjazdowych (nie wszystkich ) ustawione znaki zakazu. Zakaz dotyczy pojazdów samochodowych. To kolejny dowód na to że quadowcy są postrzegani źle. Mój znajomy dowiadywał się dlaczego zakaz został ustawiony. Powód który podano był taki że ludzie spacerujący po parowie skarżyli się na hałas. Czyli parowa stałą się kolejnym miejscem po którym teoretycznie nie można jeździć.
Pozdrawiam Dominik_Dyńka
Pozdrawiam Dominik_Dyńka
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
-
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
-
- Kontakt:
ZNak to zakaz wjazdu pojazdów samochodowych. Ale jeszcze dla pewności sprawdzę .
Znaki zakazu pojawiły się przy wjazdach nie dalej jak 2 miesiące temu. Nigdy na parowie nie było znaków zakazu wjazdu zarówno nie było też znaku zakazu ruchu. Wiem o tym ponieważ mieszkam tuż przy parowie i często przejeżdżam obok wjazdów na Parową .
Pozdrawiam Dominik Jaroszewski
Krzysztof Wronowski
Znaki zakazu wjazdu były od zawsze na ulicy Parowa gdzie ma początek jar rzeczki Brzeźnicy, głównie ze względu na notoryczne wywożenie śmieci przez okolicznych mieszkańców.
Znaki zakazu pojawiły się przy wjazdach nie dalej jak 2 miesiące temu. Nigdy na parowie nie było znaków zakazu wjazdu zarówno nie było też znaku zakazu ruchu. Wiem o tym ponieważ mieszkam tuż przy parowie i często przejeżdżam obok wjazdów na Parową .
Pozdrawiam Dominik Jaroszewski
Ostatnio zmieniony pn 04 sie, 2008 przez Dominik_Dyńka, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
-
a było tak pięknie !!, komu to przeszkadza, przeciez nikt tam nie chodzi, nikogo nie widziałem.JJasiek:
No to ponawiam temat.
Kto ma taką siłę przebicia, żeby w ogóle pouszył temat quadów u nas w UMP ??
Chodzi oczywiście dalszą część Brzeźnicy, tą która jest poniżej terenów przemysłowych.
Ostatnio zmieniony wt 05 sie, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Z tego co wiem, ponieważ kolega się dowiadywał, temat quadów na parowie poruszyli ludzie którzy spacerowali tam szczególnie osoby z dziećmi. Według nich quady stanowią duże zagrożenie i nie szanują właśnie pieszych. Mówiąc za siebie nie sądzę żeby quady stwarzały zagrożenie ponieważ ja i wiem że nie tylko ja zawsze przy ludziach zwalniam kiwam głową na znak powitania i spokojnie odjeżdżam i w momencie w którym można już odwinąć odwijam.