Nowa seria polarisa 550 i 850 z EPS
Nowa seria polarisa 550 i 850 z EPS
www.polarisindustries.com Czekamy na zdjecia i relacjie polsona z 1 jazd
pełen szacunek dla polarisa zaczyna wyznaczac trendy w atv
pełen szacunek dla polarisa zaczyna wyznaczac trendy w atv
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- BadAmstaff
- Kontakt:
moze ty tego nie potrzebujesz mozesz kupic sp bez wpomagania ja nie wyobrazam sobie jazdy bez wpomagania i za rok czy 2 wspomaganie stanie sie standartem
BadAmstaff moze tez samochód bez wspomagania lepszy lezejszy i pewnie mniej pali
Pozdrawiam
BadAmstaff moze tez samochód bez wspomagania lepszy lezejszy i pewnie mniej pali

Pozdrawiam
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- BadAmstaff
- Kontakt:
Ci co jeździli samochodami bez wspomagania wsiąda na wszystko i wszędzie pojadą uwierz mi po takiej szkole kręcenia i wogóle nic nie jest ci obce. Tyle lat bez wspomagania się jeździło w quadach i teraz raptem boom. Aż mój kolega doszedł do wniosku że woli Renegada :/ i chce zamienić własnie swojego G700
Wspomaganie nie potrzebne jest do szczęścia naprawdę kocham jak wracam po całym dniu jazdy zmęczony i wiem że w każdej chwili panowałem nad quadem a nie jak baletnica od jednej do drugiej itp. Ciężko jest wyczuć quada ze wspomaganiem, ale zawsze można sobie kupić z i być tak tą zwaną baletnicą.
Wspomaganie nie potrzebne jest do szczęścia naprawdę kocham jak wracam po całym dniu jazdy zmęczony i wiem że w każdej chwili panowałem nad quadem a nie jak baletnica od jednej do drugiej itp. Ciężko jest wyczuć quada ze wspomaganiem, ale zawsze można sobie kupić z i być tak tą zwaną baletnicą.

Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Dlamnie grizzlym jest quadem najlepszym w teren i basta
Lubisz byc zmeczony a jak bys miał zrobic quadem z 600km w 2 dni w terenie pewnie byś padł , ja po 150km nie czuje sie mocno zmeczony i to mnie cieszy
Lubisz byc zmeczony a jak bys miał zrobic quadem z 600km w 2 dni w terenie pewnie byś padł , ja po 150km nie czuje sie mocno zmeczony i to mnie cieszy

Kazdy swoje chwali ??
Nie mam polarisa i chwale go yamahy nie chwale bo brakuje jej troche werwy zato b.dobrze sie prowadzi
Nie mam polarisa i chwale go yamahy nie chwale bo brakuje jej troche werwy zato b.dobrze sie prowadzi

-
Strugal
Kazdy swoje chwali ??
wspomaganie nie jest po to żeby łatwiej się kręciło, bardziej pomaga przy szybkiej jeździe na nierównościach lub szybkie najechanie na jakiś konar czy pieniek schowany w trawie, wtedy pomaga bo nie wyrywa kiery z rąk !!
Ostatnio zmieniony ndz 27 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.