Nowa seria polarisa 550 i 850 z EPS

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Strugal

Nowa seria polarisa 550 i 850 z EPS

Post autor: Strugal » pt 25 lip, 2008

www.polarisindustries.com Czekamy na zdjecia i relacjie polsona z 1 jazd
pełen szacunek dla polarisa zaczyna wyznaczac trendy w atv
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » pt 25 lip, 2008

Strugal czym trendy? Tym niepotrzebnym nikomu wspomaganiem?
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 25 lip, 2008

moze ty tego nie potrzebujesz mozesz kupic sp bez wpomagania ja nie wyobrazam sobie jazdy bez wpomagania i za rok czy 2 wspomaganie stanie sie standartem
BadAmstaff moze tez samochód bez wspomagania lepszy lezejszy i pewnie mniej pali :P :lol:
Pozdrawiam
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » sob 26 lip, 2008

Ci co jeździli samochodami bez wspomagania wsiąda na wszystko i wszędzie pojadą uwierz mi po takiej szkole kręcenia i wogóle nic nie jest ci obce. Tyle lat bez wspomagania się jeździło w quadach i teraz raptem boom. Aż mój kolega doszedł do wniosku że woli Renegada :/ i chce zamienić własnie swojego G700

Wspomaganie nie potrzebne jest do szczęścia naprawdę kocham jak wracam po całym dniu jazdy zmęczony i wiem że w każdej chwili panowałem nad quadem a nie jak baletnica od jednej do drugiej itp. Ciężko jest wyczuć quada ze wspomaganiem, ale zawsze można sobie kupić z i być tak tą zwaną baletnicą. :lol:
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 26 lip, 2008

Dlamnie grizzlym jest quadem najlepszym w teren i basta
Lubisz byc zmeczony a jak bys miał zrobic quadem z 600km w 2 dni w terenie pewnie byś padł , ja po 150km nie czuje sie mocno zmeczony i to mnie cieszy :lol:

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » sob 26 lip, 2008

Brawo polaris :D

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 26 lip, 2008

Każdy chwali swoje:) Tak zawsze jest i będzie. heh :P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Po3gan^^

Post autor: Po3gan^^ » sob 26 lip, 2008

Nom racja :)

Ja bardzo chwalę mojego Suzuki, jeszcze ani razu mnie nie zawiódł, piękna praca silnika (G 700 też ładnie pracuje) :D

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 26 lip, 2008

Kazdy swoje chwali ??
Nie mam polarisa i chwale go yamahy nie chwale bo brakuje jej troche werwy zato b.dobrze sie prowadzi :lol:

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » ndz 27 lip, 2008

Strugal

Kazdy swoje chwali ??
Nie mam polarisa i chwale go yamahy nie chwale bo brakuje jej troche werwy zato b.dobrze sie prowadzi :lol:

wspomaganie nie jest po to żeby łatwiej się kręciło, bardziej pomaga przy szybkiej jeździe na nierównościach lub szybkie najechanie na jakiś konar czy pieniek schowany w trawie, wtedy pomaga bo nie wyrywa kiery z rąk !!
Ostatnio zmieniony ndz 27 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”