Aeon Cobra 180 vs Kymco Mxer 150
Aeon Cobra 180 vs Kymco Mxer 150
Witam.
Mam ok. 165cm wzrostu i szukam dla siebie pierwszego quada. Wszystko byłoby dobrze, gdybym miał więcej gotówki, lecz niestety mój budżet to max 7tyś. zł.
Co polecacie na początek do tej ceny? Quad bedzie raczej służył do jazdy po drogach polnych i troche w lesie.
Nie oczekuje jakiś rewelacji.
Co powiecie o Aeonie i Kymco? Który z nich jest lepszy?
Pozdrawiam i licze na wasze opinie.
Mam ok. 165cm wzrostu i szukam dla siebie pierwszego quada. Wszystko byłoby dobrze, gdybym miał więcej gotówki, lecz niestety mój budżet to max 7tyś. zł.
Co polecacie na początek do tej ceny? Quad bedzie raczej służył do jazdy po drogach polnych i troche w lesie.
Nie oczekuje jakiś rewelacji.
Co powiecie o Aeonie i Kymco? Który z nich jest lepszy?
Pozdrawiam i licze na wasze opinie.
Może przesadziłem.... Powiedzmy max 6000zl.
Ostatnio zmieniony pn 05 maja, 2008 przez Czorny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
kup kawasaki lub honde jakies z modelu 99-02-03 to cos bedzie mialo 4x4 ale raczej stale choc nie konieczne. poszukaj a cos sie trafi. te maszyny sa nie do zajechania
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
witam ja sprzedaje aeona 180 rsII z osprzętem za 7100 gdybys byl zainteresowany to obczaj http://otomoto.pl/aeon-cobra-rs-ii-180-M884512.html