Quad za 5000 - 6000 zł

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
HaTEr_1992

First quad z homologacją do 5 tyś.

Post autor: HaTEr_1992 » śr 11 cze, 2008

Witam chcialbym kupic quada mam do wydania do 5100 zł razem z rejestracja. Chciałbym zeby to byla conajmniej 200 cm3 i chłodzony ciecza, oraz homologacja. co uwazacie na temat tego quada ? : http://allegro.pl/item379553085_quad_ba ... html#photo
CHciałbym sie rozwniez spytac czy 200 cm3 wystarczy do wspaniałej zabawy na czterokolowcach. Prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam :) :oczko:
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez HaTEr_1992, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
djmp9
Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
Imię: www.minikoparka.hekko.pl
Kontakt:

Post autor: djmp9 » śr 11 cze, 2008

kolega mało sie nie zabił po 30 min jazdy... nie posprawdzał czy srubki są podokrecane i przekreciła sie kierownica, zablokowała gaz = wywrotka - momentalnie zgieta rama, układ kierowniczy cały do wymiany... felgi do wyrzucenia - szajs jakich mało - brak mocy.. na jedynce i gaz do końca moze pod jakas górke podjedziesz - nie polecam
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'

HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r

wolodnia
Kontakt:

Post autor: wolodnia » ndz 13 lip, 2008

to jego wina ze nieposprawdzal quady przychodza w kartonach i samemu sie wszystko sprawdza ja tym handluje i ludzie wogole nienazekaja wystarczy dobrze dotrzec i maszyna musi jezdzic jak sie odrazu piuje to wiadomo ze bedzie kupa .lepiej kupic nowke chinczyka niz jakiegos starego rupcia co cza wiecej dolozyc niz kosztowal daje do myslenia :lol:

Awatar użytkownika
WoDzUu
Kontakt:

Post autor: WoDzUu » ndz 13 lip, 2008

wolodnia

to jego wina ze nieposprawdzal quady przychodza w kartonach i samemu sie wszystko sprawdza ja tym handluje i ludzie wogole nienazekaja wystarczy dobrze dotrzec i maszyna musi jezdzic jak sie odrazu piuje to wiadomo ze bedzie kupa .lepiej kupic nowke chinczyka niz jakiegos starego rupcia co cza wiecej dolozyc niz kosztowal daje do myslenia :lol:
handluje quadami gościu :D i coś za bardzo nie chcą schodzić :D No nie a ja twierdze inaczej wole starego quada Yamahe Honde polarisa Bombardiera kawasaki niż Badziewne chinole !!
Ostatnio zmieniony ndz 13 lip, 2008 przez WoDzUu, łącznie zmieniany 1 raz.

wolodnia
Kontakt:

zalezy kolego o jakim roczniku mowa dokladac do maszyny to niesztuka i robic sobie koszty .wiadomo ze chinol to nie to samo co japoniec ale nie kazdy ma tyle pieniedzy co ty ... 8)

wolodnia
Kontakt:

kolego bashan 200 lub 150 w automacie posiadam takie nowki jak cos to sie zglos na gg

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 13 lip, 2008

nie kupuj bashana i tych chińskich g**** !!!!!
Rozlęca się szybciej niż zdążysz na tym się najeździć.
wolodnia idź wiesz pośmigaj na bashanie sobie ulży ci i idź je reklamować przy koszach na których jest napis ekoregion :)
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

KonradB1993

Post autor: KonradB1993 » śr 23 lip, 2008

Popieram wolodnia ja posiadam tego quada i jestem bardzo zadowolony coprawda wszystko dokrencalem wymienilem wentylator od chłodnicy i chodzi dotarty jest i wcale mu mocy niebrakuje JA TERZ WOLE NOWEGO CHIńCZYKA NIż 15 LETNIEGO MARKOWEGO ZAJECHANEGO ZłOMA ... A NA NOWEGO MARKOWEGO MNIE NIESTAć
koNRAD

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 23 lip, 2008

konrad a czy jezdziles kiedykolwiek na markowym sprzecie mowiac ze mu mocy nie brakuje?

ps terz=też, niebrakuje= nie brakuje, niestać= nie stać, nie pisz duzymi literami (poprostu nie krzycz)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
marekxp
Kontakt:

Post autor: marekxp » czw 24 lip, 2008

KonradB1993
wcale mu mocy niebrakuje
hahahahha ale się uśmiałem :lol:
Bashan 200 i ma moc ? silnik osiąga jakieś 9-12 koni przy momencie obrotowym 12 Nm, a waży tyle co mój Raptor 350, który ma 2,5 razy więcej mocy przy tej samej wadze 8)

Kup sobie nawet 10 letnią Yamahe Blaster, to będziesz wiedział co to jest mieć 27 koni pod siedzeniem :lol:
KonradB1993
JA TERZ WOLE NOWEGO CHIńCZYKA NIż 15 LETNIEGO MARKOWEGO ZAJECHANEGO ZłOMA ... A NA NOWEGO MARKOWEGO MNIE NIESTAć
po pierwsze najpierw sobie w słownik zainwestuj po drugie nie krzycz
a po trzecie to głupoty gadasz, wg Ciebie każdy używany sprzęt jest zajechany ?
jak dobrze posprawdzasz i poszukasz dobrych ofert to nie wtopisz, a wtopiłeś kupując małe słabe chińskie g**** 8) które nawet za 2000zł nie sprzedasz :lol:

tak to jest jak się robi nieprzemyślane decyzje, jak się wierzy bajkom sprzedawców chinoli :lol:
Blaster - Raptor 350 - co następne ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”