[PT] Poland Trophy 2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingway

Post autor: Kingway » śr 09 lip, 2008

Odpaliliśmy stronkę www.kingwayteam.pl

może ktoś znajdzie swoje zdjęcia z PT
jeszcze dużo musimy wstawić nowych chyba że ktoś ma jakieś fajne to chętnie wkleimy:))

Awatar użytkownika
Darek W.

Post autor: Darek W. » śr 09 lip, 2008

Brylancik ... nie łam się przyjedż dp Płocaka i się pobawimy ....
Ja nie mam w tej chwili czasu na rywalzację ale jak sie znamy - myslę , że mogli-byśmy pobawić się wspólnie na moich nowych odkrytych terenach.

"piniondze to nie wszystko"

pozdrawiam

Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » czw 10 lip, 2008

Dareczku ja sie nie łąmie całe szczęście jestem zadowolony ze swojego wyniku po takiej mege wtopie na której straciłem ok 3 godzin. Koledzy również doskonale wiedzą że prowadziłem cały nocny etap do momnetu wyrwania chłodnicy na ostatnim oesie (brakowało mi do szczęścia jakieś 600m ).

Ale jak najbardziej przyjede do ciebie i chętne polatał bym z tobą. Będziemy sie zdzwaniać jak tylko naprawie quade bo teraz 3 tygodnie stoje i czekam na części.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
maciek_k
Kontakt:

Post autor: maciek_k » czw 10 lip, 2008

Kingway Odpaliliśmy stronkę www.kingwayteam.pl
Widzę, że chłopaki z Kingway Team zaczynają prężnie działać. Może namówicie swoich sponsorów, aby zorganizowali jakiś rajd w swojej okolicy :D

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » ndz 13 lip, 2008

sorki ale zapomniałem... fotki z PT Walim
http://www.prowadzisz.pl/viewpage.php?page_id=22
made in "Wiewiórek"
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
Kingway

Post autor: Kingway » ndz 13 lip, 2008

Genialne fotki :))) z Walimia :)))

Co do sponsorów to mamy jednego hojnego :))
Chcemy w 2009 odpalić nasz tor na 12 h dla quadów i crossów i może zrobić jakąś imprezę o puchar Wodza ale....... czas i fantazja pokaże czy sie uda :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 17 lip, 2008

Uwaga! PIĄTEK 18.07.2008, godzina 20.00, TVN Turbo

Już 18 lipca o 20.00 zapraszamy na antenę TVN Turbo, na dalszy ciąg zmagań w Poland Trophy, w programie Poland Trophy, który już znacie z ramówki w TVN Turbo!

Następna, premierowa relacja już za tydzień 25 lipca również o 20.00!

Przez cały tydzień powtórki programu, a szczegóły znajdziecie na naszej stronie lub na stronie TVN Turbo.

Oprócz niesamowitych relacji prosto z ekstremalnie trudnych odcinków specjalnych będziemy mogli posłuchać wywiadów, w których sami zawodnicy podzielą się swoimi refleksjami na temat Poland Trophy oraz opowiedzą dlaczego tak bardzo kochają off-road i rajdy przeprawowe. W programie zobaczymy i posłuchamy również jak powstaje Poland Trophy oraz co dzieje się podczas samego rajdu w Off Road Parku!

Zapraszamy do obejrzenia następnych z całorocznej serii programów o Poland Trophy!
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 17 lip, 2008

no to ogladamy :lol:
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 23 lip, 2008

Poland Trophy - quady w kurzu, wodzie i błocie...

Ze spokojem ruszyliśmy z aparatem i kamerą na podbój odcinka dziennego II edycji rajdu przeprawowego Poland Trophy w Drawsku Pomorskim. Wiedzieliśmy przecież, że jest to ta sama trasa, którą w nocy pokonywały samochody. Dlatego nie baliśmy się, że będziemy musieli ganiać quady... Na pierwszym OS’ie nasze przypuszczenia się potwierdzają... Zbieramy materiał, w końcu :)... Jeden zalany quad i szybka reanimacja... My lecimy dalej... A tam niespodzianka - błoto, ale takie jakoś niepozornie wyglądające... Pierwszy quad boczkiem i wtopa, drugi quad boczkiem i wtopa, trzeci quad środkiem i wtopa, czwarty, piąty, szósty itd... po kilkunastu minutach większość klasy Extreme w większym lub jeszcze większym błocie pozuje nam do zdjęć...

Zobacz co działo się w Drawsku Pomorskim – obejrzyj relację filmową i zdjęciową na stronie głównej Quadzik.pl... >> Poland Trophy - quady w kurzu, wodzie i błocie...
Załączniki
poland_trophy_drawsko_pomorskie_2008_07_4-5_42.jpg
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 23 lip, 2008

a miałem tam jechać, ehh szkoda, pech mnie znów nawiedził 8)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”