Tor quadowy Prabuty Góry, 65 km od W-wy, ZAPRASZAMY !!!

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
level

Post autor: level » wt 22 lip, 2008

Witaj .
Ja sie wybieram ,ale jeszcze sprzet zklecam -decyzja w czwartek ,jak coś to miejsce jest na 1 quada jedziemy z kolega z Zielonki .
Pozdrawiam

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » wt 22 lip, 2008

a ew. w jaki dzien i o jakiej porze, no i czy moj gad sie zmiesci znaczy gabarytowo bo ja mam odesa wiec on ma 2m dlugosci
In Arsene we trust......

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » śr 23 lip, 2008

level jak tam ida przygotowania i czy bedziesz sie wybieral do prabut
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
Urek

Post autor: Urek » wt 16 cze, 2009

Witam,

Szukamy chętnych na jazdy na torze w Prabutach z dziećmi, moich dwóch synów chciałby pojeździć z innymi młodymi quadowcami. Wiktor lat 7 i Oskar lat 11, jeżdżą od od 2 lat.
Jeżeli ktoś również szuka towarzystwa dla swoich pociech w podobnym wieku, na wspólne wypady na tor, to jesteśmy chętni:)
W najbliższą sobotę 20.06.2009r będziemy od godziny 11.00 do ok 16.00-17.00 :)
Pozdro,
Urek

Awatar użytkownika
Urek

Post autor: Urek » sob 20 cze, 2009

Witam,

Jesteśmy z chłopakami po pierwszych jazdach na torze w Prabutach, jest naprawdę super. Przygotowany rewelacyjnie (no mogłoby by być troch mniej kamieni, ale na szczęście są tylko w jednym miejscu). Super winkle, hopki, jednym słowem rewelacja. Ciekawe połączenie MX i XC . Zamierzamy jeździć jak tylko będziemy mogli, 27.06, też będziemy :) do zobaczenia!:)
Pozdro,
Urek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”