szczecin
- homarek
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
To uznałem za oczywiste. Moje pytanie dotyczyło czysto technicznej strony rajdudarek-d27:
homarek - ale od strony nie rajdu tylko wspólnego spędzonego czasu było fajnie i warto było pojechać
P.S.
Czemu jak się cytuje czyjąś wypowiedź to wyskakują takie @#$%^ jak wyżej??
Ostatnio zmieniony wt 22 lip, 2008 przez homarek, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]
dziwne dziwy
Panowie,
zerknijcie jakież to dziwności nie wymyślą w usa. KLIK
Już widzę jak KTOŚ wjeżdża na metę np. w Sudety Ch. i puszcza sobie mega fanfary które słychać w Szczecinie
Proszę nie kojarzyć tego dziwactwa z hondą ronina- już mi lepiej (usztywnienie kciuka coraz częściej ląduje w kieszeni) i nic więcej nie będę montować. no może jeszcze tylko ten saturator, który spotkał się z żywym "zainteresowaniem"
zerknijcie jakież to dziwności nie wymyślą w usa. KLIK
Już widzę jak KTOŚ wjeżdża na metę np. w Sudety Ch. i puszcza sobie mega fanfary które słychać w Szczecinie
Proszę nie kojarzyć tego dziwactwa z hondą ronina- już mi lepiej (usztywnienie kciuka coraz częściej ląduje w kieszeni) i nic więcej nie będę montować. no może jeszcze tylko ten saturator, który spotkał się z żywym "zainteresowaniem"
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Problemy z cytowaniem.P.S.
Czemu jak się cytuje czyjąś wypowiedź to wyskakują takie @#$%^ jak wyżej??
Pozdrawiam Mikołaj
Sudety załatwione - śpimy TUTAJ
jeśli ktoś zainteresowany to załatwiać nocleg już samemu, być może będzie jeszcze jakiś "materac"
pozdrawiam - organizator
jeśli ktoś zainteresowany to załatwiać nocleg już samemu, być może będzie jeszcze jakiś "materac"
pozdrawiam - organizator
dziś usłyszałem ciekawą nowinkę
W SZCZECINIE SĄ 42 REJESTRACJE QUADÓW NA ODWOŁANIU - już wzięli się za nasze maszynki. Pomimo złożenia kompletu dokumentów. Nie znam szczegółów, tylko z niepowierzenia zerknąłem na wspomnianą kupkę dokumentów. Z tego co mi przekazano, to już w całym województwie się łączą " w naszym bólu" i robią to samo
więc zarzuciłem temat - bedę jeździć jak większość nielegalnie
W SZCZECINIE SĄ 42 REJESTRACJE QUADÓW NA ODWOŁANIU - już wzięli się za nasze maszynki. Pomimo złożenia kompletu dokumentów. Nie znam szczegółów, tylko z niepowierzenia zerknąłem na wspomnianą kupkę dokumentów. Z tego co mi przekazano, to już w całym województwie się łączą " w naszym bólu" i robią to samo
więc zarzuciłem temat - bedę jeździć jak większość nielegalnie