Wawa - żwirki i wigury

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pn 21 lip, 2008

i wszystko jasne :)
.:GALEON:.

GigaLOX

Post autor: GigaLOX » śr 23 lip, 2008

Tor już otwarty ma 1100 m. Przynajmniej na stronie tak piszą. Pisałem do kolesi i mówia że niedługo wstawią zdjęcia toru. Z tego co sie dowiedziałem to tor już wytyczony i zrobiony i rzeczywiscie jest przejsciowy, więc moim zdaniem trudno oczekiwać wielkich inwestycji, wydaje mi sie, ze tor raczej jest przeznaczony dla amatorów, niż profesjonalistów, ale ma jedna niewatpliwą zaletę, jest w mieście i to nie gdzieś na peryferiach, więc jeżeli ktoś będzie miał ochotę sie przejechać quadem, nie musi odrazu się wyprawiać kawał za miasto, ale wsiada w autobus, parę minut i jest na miejscu. Ja własnie sie tam jutro wybieram i sam zobaczę jak się sprawy mają.

Ana

Post autor: Ana » pt 08 sie, 2008

Dziś byłam rzucić okiem z ciekawości. Tor znajduje się za parkingiem niestrzeżonym. Nie chcę nikogo urazić ale tor raczej śmiechu warty. Płaski, otoczony na całej długości taśmą. Najlepsza jest cena, 10 zł za okrążenie :D

wariatex
Kontakt:

Post autor: wariatex » pt 08 sie, 2008

Ana

Dziś byłam rzucić okiem z ciekawości. Tor znajduje się za parkingiem niestrzeżonym. Nie chcę nikogo urazić ale tor raczej śmiechu warty. Płaski, otoczony na całej długości taśmą. Najlepsza jest cena, 10 zł za okrążenie :D
Ana tez tam bylem i sie tylko usmialem :D tasma nic wiecej zero gorek itp a na dodatek tam jest tez i asfalcik posypany piachem przeszedlem ten tor troszke i od razu polazlem
Ostatnio zmieniony sob 09 sie, 2008 przez wariatex, łącznie zmieniany 1 raz.

miki.skr
Kontakt:

Re: Wawa - żwirki i wigury

Post autor: miki.skr » śr 29 kwie, 2009

100 km od Warszawy to znaczy gdzie jest ten tor?

szwaqier pisze:Ktos przy żwirkach chce otworzyć tor - nie to żebym robił reklamę komukolwiek - na ale fajnie ze ktoś coś takiego planuje - póki co to widzę że jest pusty i jest tam płaski teren więc nie ma co sie zbyt wcześnie cieszyć - a i cena za użytkownie toru jest tez całkiem odstraszająca

informacyjnie zamieszczam link - generalnie postaram się dowiedzieć więcej - może cene zbija na dół bo 30PLN/h to przegięcie moim zdaniem - natomiast już cena za wynajem jest całkiem sensowna powiedziałbym, że pierwszy raz widzę taką cenę w wawie ( dopiero jakieś 100km od wawy znalazlem super tor z tak niską ceną za wynajem) - o ile popracują żeby było sporo górek i dołków, piasku, błotka itp.

http://www.torquady.pl/onas.html

Ciekawe co z tego wyjdzie - może sie okazać centrum kulturalne quadowców z okolicy wawy - ja tam bym chciał żeby tak było.
Boże spraw aby nigdy błota nie zabrakło!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”