Wawa - żwirki i wigury
Tor już otwarty ma 1100 m. Przynajmniej na stronie tak piszą. Pisałem do kolesi i mówia że niedługo wstawią zdjęcia toru. Z tego co sie dowiedziałem to tor już wytyczony i zrobiony i rzeczywiscie jest przejsciowy, więc moim zdaniem trudno oczekiwać wielkich inwestycji, wydaje mi sie, ze tor raczej jest przeznaczony dla amatorów, niż profesjonalistów, ale ma jedna niewatpliwą zaletę, jest w mieście i to nie gdzieś na peryferiach, więc jeżeli ktoś będzie miał ochotę sie przejechać quadem, nie musi odrazu się wyprawiać kawał za miasto, ale wsiada w autobus, parę minut i jest na miejscu. Ja własnie sie tam jutro wybieram i sam zobaczę jak się sprawy mają.
Ana tez tam bylem i sie tylko usmialem tasma nic wiecej zero gorek itp a na dodatek tam jest tez i asfalcik posypany piachem przeszedlem ten tor troszke i od razu polazlemAna
Dziś byłam rzucić okiem z ciekawości. Tor znajduje się za parkingiem niestrzeżonym. Nie chcę nikogo urazić ale tor raczej śmiechu warty. Płaski, otoczony na całej długości taśmą. Najlepsza jest cena, 10 zł za okrążenie
Ostatnio zmieniony sob 09 sie, 2008 przez wariatex, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wawa - żwirki i wigury
100 km od Warszawy to znaczy gdzie jest ten tor?
szwaqier pisze:Ktos przy żwirkach chce otworzyć tor - nie to żebym robił reklamę komukolwiek - na ale fajnie ze ktoś coś takiego planuje - póki co to widzę że jest pusty i jest tam płaski teren więc nie ma co sie zbyt wcześnie cieszyć - a i cena za użytkownie toru jest tez całkiem odstraszająca
informacyjnie zamieszczam link - generalnie postaram się dowiedzieć więcej - może cene zbija na dół bo 30PLN/h to przegięcie moim zdaniem - natomiast już cena za wynajem jest całkiem sensowna powiedziałbym, że pierwszy raz widzę taką cenę w wawie ( dopiero jakieś 100km od wawy znalazlem super tor z tak niską ceną za wynajem) - o ile popracują żeby było sporo górek i dołków, piasku, błotka itp.
http://www.torquady.pl/onas.html
Ciekawe co z tego wyjdzie - może sie okazać centrum kulturalne quadowców z okolicy wawy - ja tam bym chciał żeby tak było.
Boże spraw aby nigdy błota nie zabrakło!!!