POWIAT PRUSZKOWSKI
-
- Kontakt:
Panowie
a tereny na ktore chcecie sie wybrac to nie sa za ciezkie - ja gadziny nie mam jakiejs niesamowitej a i techniki nie mam pewnie super. Ja to bym sie najchetniej po jakiejs zwirowni pokrecil zeby sie podszkolic. Gadzina nie jest zupenie przygotowana do jezdzenia po glebszej wodzia jak i po glebszym blocie. Ale oczywiscie jestem chetny bede w tych rejonach od rana bo jade na przeglad. Dajcie znac na gg albo na PW
a tereny na ktore chcecie sie wybrac to nie sa za ciezkie - ja gadziny nie mam jakiejs niesamowitej a i techniki nie mam pewnie super. Ja to bym sie najchetniej po jakiejs zwirowni pokrecil zeby sie podszkolic. Gadzina nie jest zupenie przygotowana do jezdzenia po glebszej wodzia jak i po glebszym blocie. Ale oczywiscie jestem chetny bede w tych rejonach od rana bo jade na przeglad. Dajcie znac na gg albo na PW
In Arsene we trust......
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
hmmm...szkoda że nie właczyłem forum ale 14ego juz byłem w terenie... Dzieki dr. Max za propozycje moze nastepnym razem.. telefon juz zanotowany.. znasz moze w okolicach jakis warsztat w ktorym w sobote zmieniliby mi na poczekaniu manszete w przegubie?? Jak tak to prosze o kontakt-wtedy moze w weekend 23-24 mogłbym posmigac...
KQ750axi
-
- Kontakt:
mozesz sporobowac 3fun w nadarzynie, ew. polson w jozefowie i nie wiem co jeszcze ew. znam ale w sochaczewie - jest to warsztat samochodowy wiec nie wiem czy gadem sie zajma ale cale zawieszenie w moim bylym samochodzie zrobili bardzo dobrze
a co do 23-24 max jest z tego co pisal nad baltykiem ale ja jestem chetny na kuklowke
a co do 23-24 max jest z tego co pisal nad baltykiem ale ja jestem chetny na kuklowke
In Arsene we trust......