Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Witam wszystkich miłośników quadów, mam na imię Teresa i mieszkam w miejscowości stworzonej do jazdy na quadzie! Moja przygoda z quadami zaczęła sie rok temu,zaczynałam na Cobrze 220, w chwili obecnej poza Aeonem(który tylko przeszkadza w garażu )mam nowiutkiego Bruta 750 z którego jestem baaaardzo zadowolona.
- Krzysztof Wronowski
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
iras61,
Cześć iras61 intersuje mnie quad sportowy o poj 400 cena tak do 15000. Zgadzam się z Tobą że nie muszę kupować w szczecine. jak już wcześniej wspomniałem będzie to mój pierwszy quad. poj trochę dużą wybrałem ale jest to podpożądkowane ogólnaj wielkości kłada. Zarknij na inne moje posty. opisywałem w nich moje wrażenia po jazdach próbnych np. na raptorku 350. Jutro jade oglądać lacki Star 250 sp. no i zobaczymy co tam oferują
Pozdro z dąbia
Cześć iras61 intersuje mnie quad sportowy o poj 400 cena tak do 15000. Zgadzam się z Tobą że nie muszę kupować w szczecine. jak już wcześniej wspomniałem będzie to mój pierwszy quad. poj trochę dużą wybrałem ale jest to podpożądkowane ogólnaj wielkości kłada. Zarknij na inne moje posty. opisywałem w nich moje wrażenia po jazdach próbnych np. na raptorku 350. Jutro jade oglądać lacki Star 250 sp. no i zobaczymy co tam oferują
Pozdro z dąbia
... inne hobby to tylko wymówka :)