POWIAT PRUSZKOWSKI
POWIAT PRUSZKOWSKI
Cześć,
szukam ludzi z powiatu Pruszkowskiego do wspólnej quadowej zabawy.
Razem z sąsiadem jeździmy w okolicach Nadarzyna szukając dobrych miejsc
do testowania maszyn w przeprawach.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to zapraszamy do wspólnej zabawy
propozycje na priv. lub na mail squad4x4@gmail.com
Pozdro Bastian
szukam ludzi z powiatu Pruszkowskiego do wspólnej quadowej zabawy.
Razem z sąsiadem jeździmy w okolicach Nadarzyna szukając dobrych miejsc
do testowania maszyn w przeprawach.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to zapraszamy do wspólnej zabawy
propozycje na priv. lub na mail squad4x4@gmail.com
Pozdro Bastian
Siemka
Ja byscie chcili posmigać to poleca miejscowosc Kuklówka okolice Grodziska Mazowieckiego super teren.Najlepszy dzien na jezdzenie to Niedziela duzo terenówek i nieraz mozna spotkac pare osób na gadzinach...
Bywam tam prawie w kazdą niedziele ale tylko popatrzec bo jeszcze nie dobobiłem sie quada
Pozdr.
Ja byscie chcili posmigać to poleca miejscowosc Kuklówka okolice Grodziska Mazowieckiego super teren.Najlepszy dzien na jezdzenie to Niedziela duzo terenówek i nieraz mozna spotkac pare osób na gadzinach...
Bywam tam prawie w kazdą niedziele ale tylko popatrzec bo jeszcze nie dobobiłem sie quada
Pozdr.
Cześć,
Jacek WGM, z Kuklówką nie jest już tak fajnie, jakiś gość (pewnie właściciel) postawil
tablice "TEREN PRYWATNY" tak więc czasy świetności Kuklówki powoli odchodzą......
Alo kto wie może za jakiś czas i tam się pojawimy, Kuklówkę znam ale bardzie zza kierownicy mojego Land Rovera
TomekD, w ten weekend ja odpadam z powodu chrzcin swojej 5 miesięczne córki ,
ale jeżeli chcesz to część squadu wybiera się na 3 dniowy wypad w stronę Rawy Maz.`
Jacek WGM, z Kuklówką nie jest już tak fajnie, jakiś gość (pewnie właściciel) postawil
tablice "TEREN PRYWATNY" tak więc czasy świetności Kuklówki powoli odchodzą......
Alo kto wie może za jakiś czas i tam się pojawimy, Kuklówkę znam ale bardzie zza kierownicy mojego Land Rovera
TomekD, w ten weekend ja odpadam z powodu chrzcin swojej 5 miesięczne córki ,
ale jeżeli chcesz to część squadu wybiera się na 3 dniowy wypad w stronę Rawy Maz.`
-
- Kontakt:
ok to jak czy ktos chetny na ustawke w najblizsza sobotę tzn 19.07 - i w jakich okolicach - rano bede lecial na pierwszy przeglad potem bede wolny wiec chętnie sie umówie zeby posmigac - mi pasuja okolice: okolice pruszkowe/grodziska/kampinosu i KPN/sochaczewa
cos w tych granicach bo na przeglad jade do sekocina...
cos w tych granicach bo na przeglad jade do sekocina...
In Arsene we trust......