WITAM
CHCIAŁBYM SIĘ ZAPYTAC CO MOŻNA ULEPSZYC W BLASTERCE JEŚLI MAM NA TO 4 TYŚ A QUADZIK JEST FABRYCZNIE NOWY BEZ ZADNEGO TUNINGU!!??
Pozdrawiam!!
YAMAHA BLASTER YFS 200
w tam wydech ja bym polecił szerszą oś tylną jakies normale opon np. Razar
Przednie wachacze long travel , potem zawieszenie bo kasy przy malo
Przednie wachacze long travel , potem zawieszenie bo kasy przy malo
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
strugal przejzyj na oczy, nie oplaca sie ladowac w blastera wartego okolo 8tys, kupe siana. lepiej przesiasc sie na mocniejsza maszyne.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
opłaca sie i nowy blaster to koło 15 tys a jezeli jest młody i chce jedzic po torach
to chyba innego quada nie znajdzie
to chyba innego quada nie znajdzie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]