Jest alternatywa dla drogich quadów
- prezziguzzi
- Kontakt:
byłem dzisiaj na targach i osobiście miałem przyjemność poznać p.Andrzeja G.
i jego oferte dla nas to robi wrażenie.
a co do LS to za tą kaske gorąco polecam śmiem twierdzić że nie ma konkurencji.
jest naprawde przyzwoicie zrobiony i w swojej klasie będzie z pewnością dawał radę
styl iście sportowy ale automacik i reduktor a napęd łańcuchem............
hmm...... może sie podobać,bardzo ładna kolorystyka
i jego oferte dla nas to robi wrażenie.
a co do LS to za tą kaske gorąco polecam śmiem twierdzić że nie ma konkurencji.
jest naprawde przyzwoicie zrobiony i w swojej klasie będzie z pewnością dawał radę
styl iście sportowy ale automacik i reduktor a napęd łańcuchem............
hmm...... może sie podobać,bardzo ładna kolorystyka
.:GALEON:.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
popieram .... LS jest naprawdę fajnie zrobiony a przede wszystkim jest bardzo duży !!!
Cena jest atrakcyjna ..... bardzo atrakcyjna bo 15 000 za pojazd 250 z homologacją na 2 osoby i na maxxisach....... mogłaby jeszcze być wersja np 450 z ceną do 22 000 i wtedy.......
Mała uwaga do targów. Byłem dzisiaj i momentami czułem się jak na bazarze. Wąskie przejścia , tłumy szczególnie na drugiej hali. Ryczaca muzyka w youkimoto że własnych mysli nie słychac....
Cena jest atrakcyjna ..... bardzo atrakcyjna bo 15 000 za pojazd 250 z homologacją na 2 osoby i na maxxisach....... mogłaby jeszcze być wersja np 450 z ceną do 22 000 i wtedy.......
Mała uwaga do targów. Byłem dzisiaj i momentami czułem się jak na bazarze. Wąskie przejścia , tłumy szczególnie na drugiej hali. Ryczaca muzyka w youkimoto że własnych mysli nie słychac....
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
W dziale Opinie o quadach powstał temat Lucky Star SP250-S.
Proszę o wypowiadanie się tam właścicieli / użytkowników quadów Lucky Star, bo już ich pewnie trochę po polskich drogach i bezdrożach jeździ...
Jak to jest Andrzeju, sprzedało się już trochę tych quadów, czy jeszcze nic
Poniższy temat póki co zamykam, a dalsze opinie zadowolonych lub niezadowolonych użytkowników proszę już pisać w Opiniach o quadach - link powyżej...
Proszę o wypowiadanie się tam właścicieli / użytkowników quadów Lucky Star, bo już ich pewnie trochę po polskich drogach i bezdrożach jeździ...
Jak to jest Andrzeju, sprzedało się już trochę tych quadów, czy jeszcze nic
Poniższy temat póki co zamykam, a dalsze opinie zadowolonych lub niezadowolonych użytkowników proszę już pisać w Opiniach o quadach - link powyżej...
Póki co quadowa emeryturka :)