Bombardier DS450 i DS650 - czy ktoś ma taki sprzęt?!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Bombardier / Can-am
ODPOWIEDZ
ForestKriS
Kontakt:

Bombardier DS450 i DS650 - czy ktoś ma taki sprzęt?!

Post autor: ForestKriS » ndz 29 cze, 2008

Witam
Od dluzszego czasu przymierzam sie do kupna pierwszego quada, cena w granicy 10-15tys pln, sporoczytam te forum i nastawilem sie na LS300, ale ostatnio wpadly mi w rece informacje o bombardierze DS, wpisalem w opcji szukaj ale nie ma konkretnego tematu o tych moelach ( no moze poza informacje ze DS450 wychodzi), z tego co poszukalem to amerykanski sprzet i mimo ze opinie o samym sprzecie sa pozytywne...to serwis raczej kuleje. Jestem w bydgoszczy i poza salonikami gdzie sprzedaja chinczyki nie ma za bardzo w czym wybierac.

a konkretne pytanko mam do osob ktore maja taki sprzecik ds450 lub 650. i czy na poczatek mnie nie zmiecie z jego pokladu heheh. jak sie sprawuje co z serwisami itp. znalazlem kilka ciekawych ofert przedazy 2005-2006 ok 15-16 tys zl.

dzieki i pozdrawiam.
Krzysiek

juz niedlugo do Was dolacze z gadzina :D

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 29 cze, 2008

Z serwisem nie ma problemu tylko są dość daleko
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

ForestKriS
Kontakt:

Post autor: ForestKriS » ndz 29 cze, 2008

czyli to jakis maly problem ...;)

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » ndz 06 lip, 2008

W Bydgoszczy masz jeszcze Best Bike'a na Fordońskiej przy giełdzie. :pocieszacz:
Pozdrawiam Mikołaj

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 07 lip, 2008

pomiędzy LSem a DSem jest spora różnica, DS to maszyna z górnej półki, spory sprzęt ze świetną jerdnostką napędowoą rotaxa, Co do 450 nie wiele wiem, gdzieś jakiś test chyba znalazłem kiedyś...choć nie jestem pewien.

ForestKriS
Kontakt:

Post autor: ForestKriS » wt 08 lip, 2008

dzieki chlopaki ;)

patryk c

Post autor: patryk c » czw 11 cze, 2009

siemka ja mam ds 650 i powiem krotko, potwor:) awaryjnosc hmm? termostat wymienilem ostatnio a tak to wymieniac olej plyny lac paliwko i ogien, polecam sprzet ale nie jako pierwszy quad bo dla ds650 trzeba miec respekt:) pozdrawiam patryk:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bombardier / Can-am”