Nowy quad do 15 tys. - Prosze o porade
4x4 powyżej 300ccm do 15tyś.
Witam
Poszukuję pewnej przeprawówki w cenie 10-15 tys., w miarę wygodnej dla 2 osób, poj. 300 i wyżej, napęd wał, w stanie bdb, koniecznie z opcją rejestracji.
Raczej japończyki, ale rozważam też Aeon i Kymco.
Info proszę na priv
Poszukuję pewnej przeprawówki w cenie 10-15 tys., w miarę wygodnej dla 2 osób, poj. 300 i wyżej, napęd wał, w stanie bdb, koniecznie z opcją rejestracji.
Raczej japończyki, ale rozważam też Aeon i Kymco.
Info proszę na priv
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez zendar, łącznie zmieniany 1 raz.
Marne szanse przy takich wymaganiach [ktore sa OK i ja mialem dokaldnie takie same].
Wydaje mi sie, ze ludzie chyba sie nie pozbywaja sie sprzetow uzywanych.
No ale mi sie po dlugich poszukiwaniach [4 miesiace] udalo mi sie wreszcie kupic.
Musisz niestety nie liczyc na oferty kogos tylko sam aktywnie szukac gdzie sie da.
Wydaje mi sie, ze ludzie chyba sie nie pozbywaja sie sprzetow uzywanych.
No ale mi sie po dlugich poszukiwaniach [4 miesiace] udalo mi sie wreszcie kupic.
Musisz niestety nie liczyc na oferty kogos tylko sam aktywnie szukac gdzie sie da.
ja tak robie tylko myślałem że po kilkutygodniach ktoś odpowie cokolwiek no i trach kolega rymi się odezwał i juz wiem ze jednak ktoś zagląda i czyta a nawet czasami odpowiada pozdrawiam was koledzy i życze powodzenia i miłej jazdy .Jak juz będe miał gada to dam znać <ja chciec ino pszeplawuwke> HAHA pozdrawiam was jeszcze raz
chuuuurrraaaaa odpowiedział HIHIHI ,nooo, kolego , propozycje godne uwagi a szczegulnie tak jak kolega 4_wheels napisał
suzuki bo najmłodsza ale jeszcze zastanawiam się nad G 600 ( bo większa)
oki panowie (i panie) lecę po kase dosłownie <Berlin> wracam za tydziem
rzyczę powodzenia i mam nadzieję że jeszcze będzie aktualne pozdrawiam
suzuki bo najmłodsza ale jeszcze zastanawiam się nad G 600 ( bo większa)
oki panowie (i panie) lecę po kase dosłownie <Berlin> wracam za tydziem
rzyczę powodzenia i mam nadzieję że jeszcze będzie aktualne pozdrawiam
First quad do 15 tyś.
Witam
Po wnikliwej analizie postów na tym forum zrezygnowałem już z dofinansowywania najludniejszego kraju świata. A co za tym idzie musiałem podnieść poprzeczkę cenową. Rozpocząłem chaotycznie rozglądać się za quadem nie znając jeszcze jakie są różnice w wykorzystaniu quada. Wiem ze raczej nie interesuje mnie quad sportowy. Skłaniam się bardziej ku przeprawówce (na moje nieszczęście droższy wybór). Byłby to raczej quad używany. Moje zaplecze finansowe raczej waha się ok. 13-15 tyś. te dwa linki poniżej wpadły mi w oko, prosiłbym o ewentualną opinię o kierunku poszukiwań a może znajdzie się ktoś z mojego rejonu kto mógłby mi doradzić na żywo.
Pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item401046345_qu ... s_700.html
lub
http://moto.allegro.pl/item403918001_ho ... x350_.html
Po wnikliwej analizie postów na tym forum zrezygnowałem już z dofinansowywania najludniejszego kraju świata. A co za tym idzie musiałem podnieść poprzeczkę cenową. Rozpocząłem chaotycznie rozglądać się za quadem nie znając jeszcze jakie są różnice w wykorzystaniu quada. Wiem ze raczej nie interesuje mnie quad sportowy. Skłaniam się bardziej ku przeprawówce (na moje nieszczęście droższy wybór). Byłby to raczej quad używany. Moje zaplecze finansowe raczej waha się ok. 13-15 tyś. te dwa linki poniżej wpadły mi w oko, prosiłbym o ewentualną opinię o kierunku poszukiwań a może znajdzie się ktoś z mojego rejonu kto mógłby mi doradzić na żywo.
Pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item401046345_qu ... s_700.html
lub
http://moto.allegro.pl/item403918001_ho ... x350_.html
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez klanta, łącznie zmieniany 1 raz.
o rany! to juz SP 700 z 2004 r. za 12 i pół k mozna kupic?? jak w dobrym stanie, czego nie da sie stwierdzic bez dokladnego obejrzenia i wyprobowania to brac! ja sam nabylem takiego jako swoj pierwszy quad i jestem bardzo zadowolony. wyjezdza ze wszystkiego Bedziesz pewnie musiał powalczyc z przystosowaniem go de ew. rejestracji... Powodzenia
KQ750axi