LUCKY ATV TEAM
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Przed następnm zlotem fotki dajecie zebym mogl was rozpoznac:D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
BYŁO FAJNIE, SUPER ZABAWA I CAŁY CZAS UŚMIECH NA TWARZY, NAWET BŁOTKO NIE PRZESZKADZAŁO. WYNIK TYMBARDZIEJ CIESZY, CHOCIARZ NIEKTÓRZY MIELI Z SĘDZIAMI MNIEJ SZCZĘŚCIA. MÓJ MŁODY ZŁAPAŁ BAKCYLA I DUMNY JEST Z TATY.
DZIĘKI HOMAREK I TEDE, STANOWILIŚMY NIEZŁY TEAM: BEZ CIŚNIENIA I DOBRA WSPÓŁPRACA POZWOLIŁA NAM PRZEJECHAĆ TRASĘ BEZPIECZNIE I W MIARĘ SPRAWNIE.
WIĘCEJ TAKICH IMPREZ BEZ CIŚNIENIA I Z GŁOWĄ NA KARKU. FAJNIE BYŁO POZNAĆ LUDZI Z POLSKI NA POZIOMIE I GOTOWYCH POMÓC W KAŻDEJ SYTUACJI.
GENERALNIE DOBRY TRENING PRZED POLAND TROPHY II
DZIĘKI HOMAREK I TEDE, STANOWILIŚMY NIEZŁY TEAM: BEZ CIŚNIENIA I DOBRA WSPÓŁPRACA POZWOLIŁA NAM PRZEJECHAĆ TRASĘ BEZPIECZNIE I W MIARĘ SPRAWNIE.
WIĘCEJ TAKICH IMPREZ BEZ CIŚNIENIA I Z GŁOWĄ NA KARKU. FAJNIE BYŁO POZNAĆ LUDZI Z POLSKI NA POZIOMIE I GOTOWYCH POMÓC W KAŻDEJ SYTUACJI.
GENERALNIE DOBRY TRENING PRZED POLAND TROPHY II
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Wyniki pierwszej trójki:
1 RAFAL NOWICKI Rafa (ZGORA TEAM)
2 LESZEK NOWICKI Leszek4444 (ZGORA TEAM)
3 GERARD WNUK Gero13 ( GRO CANION TEAM)
dalej nie pamietam ale ta trójka jest pewna
1 RAFAL NOWICKI Rafa (ZGORA TEAM)
2 LESZEK NOWICKI Leszek4444 (ZGORA TEAM)
3 GERARD WNUK Gero13 ( GRO CANION TEAM)
dalej nie pamietam ale ta trójka jest pewna
Ostatnio zmieniony pn 23 cze, 2008 przez ITAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
no to gratulacje. ciesze sie ze uwazacie ta impreze udana, info przekaze organizatorowi. czekamy na nastepna taka impreze:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.