Zapraszamy wszystkich na Free and Fun offroad Day!
moze sie wybiore moze ktos bedzie jechał z przyczepom i bedzie miał miejsce ?
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Jeśli ktoś się wybiera na tę impre od strony południa (Okęcie, Piaseczno) to chętnie się umówię (np. Janki, Magdalenka, Walendów) na wspólną przejażdżkę do miejsca docelowego oczywiście mam na myśli dotarcie tam na kołach .
W razie czego już mam opracowaną marszrutę, bo jakieś 2tyg temu wybierałem się w te rejony i ta żwirownia była po drodze, a na samej żwirowni to byłem z miesiąc temu z Veltinsem i faktycznie tak jak on pisze na forum że nie jest ona "za bogata" w atrakcje, choć jest spora, ale znając firmę 3&fun pewnie ją "ubogacą" .
PS na odp. czekam na PW
Pozdrawiam KATO N.
W razie czego już mam opracowaną marszrutę, bo jakieś 2tyg temu wybierałem się w te rejony i ta żwirownia była po drodze, a na samej żwirowni to byłem z miesiąc temu z Veltinsem i faktycznie tak jak on pisze na forum że nie jest ona "za bogata" w atrakcje, choć jest spora, ale znając firmę 3&fun pewnie ją "ubogacą" .
PS na odp. czekam na PW
Pozdrawiam KATO N.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Musisz dostać się do Tarczyna albo od strony Piaseczna albo od strony Janek. W Tarczynie na głównym skrzyżowaniu w prawo a potem po śladach i odgłosach.
Ja wyjeżdżam około 10 z Anina i jadę przez Konstancin do Piaseczna , potem na Grójec a następnie przed Prażmowem w Łosiu w prawo na Tarczyn. Potem już tylko prosto
Ja wyjeżdżam około 10 z Anina i jadę przez Konstancin do Piaseczna , potem na Grójec a następnie przed Prażmowem w Łosiu w prawo na Tarczyn. Potem już tylko prosto