raptor 700 czy honda trx 700xx
raptor 700 czy honda trx 700xx
Witam zamierzam kupić nowego quada i mam pytanie do doświadczonych co wybrać?
yamhe raptor 700 czy nowy model hondy trx 700xx, nadmienię ,że będzie to mój pierwszy quad w życiu, quada chcę sprowadzić z usa nowego, bezpośrednio od dilera rozważam tylko zakup tych dwoch sportowych modeli z uwagi na moje zamilowanie do extremalnych doznań
Jeśli znajdziecie chwile to proszę o poradę, zależy mi na waszej fachowej opinij
Pozdrawiam
marsboy
yamhe raptor 700 czy nowy model hondy trx 700xx, nadmienię ,że będzie to mój pierwszy quad w życiu, quada chcę sprowadzić z usa nowego, bezpośrednio od dilera rozważam tylko zakup tych dwoch sportowych modeli z uwagi na moje zamilowanie do extremalnych doznań
Jeśli znajdziecie chwile to proszę o poradę, zależy mi na waszej fachowej opinij
Pozdrawiam
marsboy
- patryksalos
- Kontakt:
- Grzesiek G
- BadAmstaff
- Kontakt:
Re: raptor 700 czy honda trx 700xx
kup sobie polaris outlaw 525 i tamte sa bez szansmarsboy
Witam zamierzam kupić nowego quada i mam pytanie do doświadczonych co wybrać?
Pozdrawiam
marsboy
pozdro
Ostatnio zmieniony ndz 22 cze, 2008 przez karolmj, łącznie zmieniany 1 raz.