bashan 200
no a może wypadało by poczytać powyższe posty albo przeszukać forum ?
8 cm dają dwa dystanse (po jednym 4 cm na stronę) umieszczane między felgą a piastą...
dystanse kupuje sie w sklepie, felgę i piastę powinieneś dostać w komplecie z quadem,
przynajmniej w większości dostępnych na rynku są... a wrażenia z jazdy BEZCENNE
no to tyle...
8 cm dają dwa dystanse (po jednym 4 cm na stronę) umieszczane między felgą a piastą...
dystanse kupuje sie w sklepie, felgę i piastę powinieneś dostać w komplecie z quadem,
przynajmniej w większości dostępnych na rynku są... a wrażenia z jazdy BEZCENNE
no to tyle...
brak filozoficznych podpisów do podziału...
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
Hej
Mam pytanko , Jestem właśnie na kupnie quada , co mi powiecie o SHINERAY XY250STXE 250cc
Szukam czegoś do 6000 zł z homologacją tak żeby poszaleć
Mam mały dylemacik między BASHAN 200 a SHINERAY XY250STXE 250cc
Miałem już styczność z BASHAN 200 i jak na quada za takie pieniądze nie jest zły , kumple nie narzekają , katują je ostro i jak na razie sprawują się świetnie .
Nie wiem co jest warty SHINERAY XY250STXE 250cc ??
który będzie lepszy ??
Mam pytanko , Jestem właśnie na kupnie quada , co mi powiecie o SHINERAY XY250STXE 250cc
Szukam czegoś do 6000 zł z homologacją tak żeby poszaleć
Mam mały dylemacik między BASHAN 200 a SHINERAY XY250STXE 250cc
Miałem już styczność z BASHAN 200 i jak na quada za takie pieniądze nie jest zły , kumple nie narzekają , katują je ostro i jak na razie sprawują się świetnie .
Nie wiem co jest warty SHINERAY XY250STXE 250cc ??
który będzie lepszy ??
- BadAmstaff
- Kontakt:
BadAmstaff Nie obraź się ale nie każdego stać na Quada powyzej 10 tys. zł. a na sam początek wystarczy do nauki jazdy na tych czterech kołach. Jak się nauczy i złapie bakcyla to se kupi lepszy sprzęt a jak nie to przynajmniej się od razu nie zbije .BadAmstaff
obydwa to chińskie kupy
Sam zaczynałem od Linhaia 300 4X4 i po 2 latach zamieniłem go na KQ 700 czego nie żałuje .
Ostatnio zmieniony ndz 22 cze, 2008 przez dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Nie przesadzaj u mnie w okolicy lata 5 szt. Bashanów .
Osobiście śmigałem kilka razy z kolegą 35 lat Byk na tym Gadzie i owszem miał problemy w kilku miejscach z wyjechaniem ale i w kilka zakamarków ja swoim KQ nie wjechałem bo szkoda mi było 6 razy droższego Quada.
A z awaryjnością to do póki czegoś sam nie urwie to nic się nie psuje a ma 3000 km. na budziku.
Do wyczynu sie nie nadaje ale do nauki jest w sam raz .
Osobiście śmigałem kilka razy z kolegą 35 lat Byk na tym Gadzie i owszem miał problemy w kilku miejscach z wyjechaniem ale i w kilka zakamarków ja swoim KQ nie wjechałem bo szkoda mi było 6 razy droższego Quada.
A z awaryjnością to do póki czegoś sam nie urwie to nic się nie psuje a ma 3000 km. na budziku.
Do wyczynu sie nie nadaje ale do nauki jest w sam raz .
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
badamstaff a tak z ciekawości jeździłes kiedyś na czyms chinskim?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- BadAmstaff
- Kontakt: