Kawasaki KVF 750 BF... Kierownica - wiercić czy nie wiercić?
Kawasaki KVF 750 BF... Kierownica - wiercić czy nie wiercić?
... Oto jest pytanie...
Potrzebuję w pobliżu manetek z jednej i drugiej strony od góry centralnie wywiercić po otworze o średnicy 6mm w kierownicy o grubości 22mm. Nie mam miejsca na zamontowanie kilku rzeczy, obejma raczej też odpada...
Stąd pytanie - czy warto, czy nie osłabi to za bardzo wytrzymałości kierownicy?
Potrzebuję w pobliżu manetek z jednej i drugiej strony od góry centralnie wywiercić po otworze o średnicy 6mm w kierownicy o grubości 22mm. Nie mam miejsca na zamontowanie kilku rzeczy, obejma raczej też odpada...
Stąd pytanie - czy warto, czy nie osłabi to za bardzo wytrzymałości kierownicy?
.:GALEON:.
- Krzysztof Wronowski
Rozcinałem dziś nożem oryginalne manetki coby podgrzewane założyć... (opcja zdejmowania na sprężone powietrze nie zdała egzaminu, bo ktoś je w fabryce z pasją maniaka ostro przykleił do kierownicy).
Nowe okazały się zestawem pod moto... czyli jedna jest na wymiar 22 mm, a druga 36mm czyli pod rolgaz...
Kręcić sznurek na kierownicy i dopiero montować manetkę czy macie jakieś ciekawsze rozwiązania?
Nowe okazały się zestawem pod moto... czyli jedna jest na wymiar 22 mm, a druga 36mm czyli pod rolgaz...
Kręcić sznurek na kierownicy i dopiero montować manetkę czy macie jakieś ciekawsze rozwiązania?
.:GALEON:.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski