Mile a km

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
iras61

Mile a km

Post autor: iras61 » wt 27 maja, 2008

Szukałem ale nie znalazłem,potrzebuje zmienić i Rinconie 680 wskazania licznika z mil na km,oraz tzw kasowanie inspekcji po przeglądzie
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

jarek z żarek

Post autor: jarek z żarek » wt 27 maja, 2008

Przeprogramować licznik można tak aby pokazywał właściwą prędkość w km. i odpowiednio do tego przejechany dystans. Tylko w rinconie680 na stałe na panelu licznika jest namalowany napis "mph" i "mile" tego już nie da się zmienić , chyba że rozpuszczalnikiem :)

Awatar użytkownika
AtvKamin

Post autor: AtvKamin » wt 27 maja, 2008

iras61:
oraz tzw kasowanie inspekcji po przeglądzie
Kasujesz po wymianie oleju, jednocześnie naciśnij dwa lewe przyciski i czekaj aż wygaśnie oil change.
Ostatnio zmieniony wt 27 maja, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.

iras61

Post autor: iras61 » śr 28 maja, 2008

ok.olej wiem a co z mil/km konkrety
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pn 09 cze, 2008

iras61

potrzebuje zmienić i Rinconie 680 wskazania licznika z mil na km
czytałem na innym (!) forum że jest to do zrobienia ale niestety nie systemem garażowym jak w innych gadach - tamto forum coś nawala ale poszukaj w dziale Honda ;) ja generalnie też chciałem to zmieniać, ale ktoś słusznie zauważył "PO CO?" :boję się: - i tak masz G60 a czy ktoś oprócz kupującego patrzy na kilometry :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn 09 cze, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » wt 10 cze, 2008

Własnie chciałem napisac że jest JEDEN magik co potrafi to zrobic ale widze że Jarek już sie w temacie wypowiedział :D
Romulus przy każdej możliwej okazji chwali kolege z Żarek - który to dosłownie "pomiedzy jednym a drugim piwem" zmienia kosteczke w liczniku i jeszcze z gorącą lutownicą w ręku dostarcza gotowy rinconowy licznik w kmh!!! :oklaski:

Czuwaj!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”