Problem z quadem pomocy

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
dEs
Kontakt:

Problem z quadem pomocy

Post autor: dEs » pn 02 cze, 2008

Witam wszytskich mam problem ze swoim quadem 110 cc chińskim gdy jedzie na wstecznym to pali gume a gdy wrzuce mu jedynke (skrzynia automatyczna) to nie chce nawet kołami przekrecić podkrecałem gaźnik , iglice naciagnałem łańcuch teraz mam zamiar wymienić zebątke tylną na wiekszą ale zdaje mi sie że problem tkwi gdzieś w elektryce moze ktos wie o co chodzi ?? co można zrobić jescze żeby miał wiecej mocy :> myśle o wiekszym gażniku np od 200 cc Z góry dziękuje..gdzieś w internecie wyczytałem że z tymi biegami to tam trzeba coś z elektryka pokombinowac ale nie wiem jak i gdzie Pozdrawiam wszytskich jedżacych

iras

Post autor: iras » śr 04 cze, 2008

Witam,jeżeli to jest automat to koniecznie sprawdż stan paska napędowego i wariator.Powodzenia. :lol:

dEs
Kontakt:

Post autor: dEs » czw 05 cze, 2008

iras, no spr ale on jeste nowy wieć niemożliwe żeby było coś z nim nie tak

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » czw 05 cze, 2008

zostaje jeszcze regulacja wodzidelka, odpowiadajacego za przelozenie biegu...
.:GALEON:.

dEs
Kontakt:

stahoo, gdzie to sie znajduje:> mógłbyc wysłać wstawić schemat dzięki z góry wszytskim za pomoc

dEs
Kontakt:

jeszcze jakby ktoś miał schemat elektryki bo fabrycznie wystają dwa kabelki za lampą i nie wiem do czego one są ;/ a w instrukcji po niemiecku nic nie ma opisanego dzięki z góry pozdrawiam 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”