szczecin
słuchajcie, natchniony pomysłem Marka i zasadami bhp (w końcu to niby moja branża) postanowiłem zrobić "safety snorkl"
stawiałem na": prostotę, dostępność i ....... oto co wymyśliłem. Dodam że idealnie pasuje, na wcisk" do rury tubesa, jest 5cm odcinek rury umożliwiającej założenie opaski i kosztuje ......13zł!!
dla tych, którzy oczywiście będą poddawać w wątpliwość "prężność i sprężystość" polecam zerknąć na wynik badań naukowych TUTAJ
a jutro "suche", jeszcze bez podłączania tubesa, próby "prężności i sprężystości" w terenie
stawiałem na": prostotę, dostępność i ....... oto co wymyśliłem. Dodam że idealnie pasuje, na wcisk" do rury tubesa, jest 5cm odcinek rury umożliwiającej założenie opaski i kosztuje ......13zł!!
dla tych, którzy oczywiście będą poddawać w wątpliwość "prężność i sprężystość" polecam zerknąć na wynik badań naukowych TUTAJ
a jutro "suche", jeszcze bez podłączania tubesa, próby "prężności i sprężystości" w terenie
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
...
Tom jeżeli w tym miejscu chcesz swoją "rurkę" wcisnąć ...to gdzie będziesz mieć skrzyneczkę na szminki i puderek do noska ?? Określ miejsce na skrzynkę a dopiero prowadź rurociąg...może tak będzie lepiej.nie będziesz wtedy zmuszony do zakładania (zamiast normalnej) ...kosmetyczki
...dzień dobry...
wiedziałem!! choć to cenne uwagi
dokręciłem tylko do bagażnika i to w taki miejscu gdzie mi było akurat wygodnie w garażu stanąć
Darek, szykuj na sobotę spawarkę, piwo, zgrzewarkę, piwo, kable, piwo, lutownice, piwo i inne pierdoły i piwo przyjadę się zbroić o ile części wszystkie dojdą
dokręciłem tylko do bagażnika i to w taki miejscu gdzie mi było akurat wygodnie w garażu stanąć
Darek, szykuj na sobotę spawarkę, piwo, zgrzewarkę, piwo, kable, piwo, lutownice, piwo i inne pierdoły i piwo przyjadę się zbroić o ile części wszystkie dojdą
na temat koloru to mi tu nie trujcie, nie robią białej HR TRX680 2008 - rura stalowa też nie jest pod kolor, a w szczególności wieńczące ją kolanko
a poważnie, to znajdź tą rurę pod kolor w końcu ona jest "z twojej branży"
owinięcie jej czarną taśmą wulkanizacyjną załatwia temat i dodatkowo ją usztywnia
a poważnie, to znajdź tą rurę pod kolor w końcu ona jest "z twojej branży"
owinięcie jej czarną taśmą wulkanizacyjną załatwia temat i dodatkowo ją usztywnia