Quad yamaha yfz450
kolega kuba ma racje yfz jest najlepszym quadem wedlugo mnie i doswiadczonych kumpli.!!! a co do amortyzatorow to maja pompowane ustawienia miekosci specjalnie do zawodow! yfz ma 48 klaczy wiec wyrywa dzrzewa:D jest zaje***** i najszybszym quadem obecnie na rynku!!! nic dodac nic ujac. jest zaje***** i jak narazie nic mu niedorownuje. ma znakomita moc w stosunku do masy jest stworzony do wygrywania. Moim zdaniem to najlepszy sportowy quad na ryneczku
- prezziguzzi
- Kontakt:
Raptor 700???? on jest po pierwsze duzo ciezszy od yfz po drugie wiekszy!!! jest na moc a nie na szybkosc i przyspieszenie. A pozatym yfz to nastepca raptorka czytajcie opinie na temat yfz na stronce yamahy!!! raptor 700 fajna maszynka ale jest duzo tanszy od yfz i ma gorsze opinie. Ale maszynka jest fajna . Chcialbym porownac sobie w realu te 2 quady.. A jeszcze jesno kumpel ma raptorka 650 poprzednika 700sety i mowi ze moja yfz to niema a ziemia! lepszy skret przyczepnosc i dynamika silnika! Moze macie inna obiekcje wiec chetnie poslucham.?!
Piekna wypowiedz naprawde piekna, i jasno wynika z niej ze z quadami nie miales za duzo do czynienia.kolega kuba ma racje yfz jest najlepszym quadem wedlugo mnie i doswiadczonych kumpli.!!! a co do amortyzatorow to maja pompowane ustawienia miekosci specjalnie do zawodow! yfz ma 48 klaczy wiec wyrywa dzrzewa:D jest zaje***** i najszybszym quadem obecnie na rynku!!! nic dodac nic ujac. jest zaje***** i jak narazie nic mu niedorownuje. ma znakomita moc w stosunku do masy jest stworzony do wygrywania. Moim zdaniem to najlepszy sportowy quad na ryneczku