Quad od 8000 zł do 10 000 zł
-
- Kontakt:
Quad do 10 tyś zł
Witam , jak widzicie jestem nowy , niedługo będe miał przypływ gotówki i chciałbym sobie kupić quada , cena to 10 tyś zł wiem ze to za duza kwota nie jest ale zawsze cos :] , glownie bede nim jezdzic po parkach , chodnikach (zeby dojechac do parku wlasnie , w którym NIE CHODZĄ LUDZIE , za duze dziury i hopy są) , domyslam sie ze wersje na drogi publiczne sa duzo drozsze (moge sie mylic) jesli tak to prosze napiszcie mi modele , najlepiej z cenami , zdjeciami , jesli jakies info jeszcze chcecie to piszcie , odpowiem podsumowując :
Cena - do 10tys zl
Przeznaczenie - Drogi dojazdowe , chodniki , parki
i napiszcie jeszcze jaki kask , rekawice > cene , model :] bo do takich lekkich jazd nie bede kupowac calego stroju :]
dziekuje z gory za wszelką pomoc
Cena - do 10tys zl
Przeznaczenie - Drogi dojazdowe , chodniki , parki
i napiszcie jeszcze jaki kask , rekawice > cene , model :] bo do takich lekkich jazd nie bede kupowac calego stroju :]
dziekuje z gory za wszelką pomoc
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Na naszym forum propagujemy zupełnie inne zachowania jesli chodzi o jazde quadami bo to bezposrednio przeklada sie na nasz wizerunek i problemy które pózniej mamy przez takich "niesfornych quadowców" jak Ty.
Moze przemyśl swoje postępowanie i jak zaczną Cie obchodzic przepisy i zasady obowiązujące wszystkich ,spróbuj zacząć jeszcze raz przygodę z quadami i naszym forum
Moze przemyśl swoje postępowanie i jak zaczną Cie obchodzic przepisy i zasady obowiązujące wszystkich ,spróbuj zacząć jeszcze raz przygodę z quadami i naszym forum
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
geforc napisał:
Przepraszam ale muszę to napisac, to co prezentujesz w tej wypowiedzi to skrajny debilizm. Tacy jak ty doprowadzą do tego że zwykli ludzie będa nas wytykac palcami a policja zacznie organizowac "polowania" na quadowców. A te 10 tys wydaj lepiej na coś innego, chociażby psychologa.zreszta co mnie to obchodzi ze zabronione
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Quad do 10 tys.
Witam.
To mój pierwszy post na forum dlatego proszę o wyrozumiałość
Obecnie robię prawko a1.
Myślałem nad kupnem motocykla ale teraz wpadłem na pomysł aby kupić quad-a. Mam 16 lat 180 cm wzrostu dlatego chciałbym jak największego quad-a do 10tys w granicach 125cm3 pojemności silnika. Czy w ogóle opłaca się kupować quad-a o tak małej pojemności? (Sam zastanawiałem się nad Kymco mxu 150 jak on jest porównywalny wielkościa powiedzmy do yamahy grizzly np. 450cm3?)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
To mój pierwszy post na forum dlatego proszę o wyrozumiałość
Obecnie robię prawko a1.
Myślałem nad kupnem motocykla ale teraz wpadłem na pomysł aby kupić quad-a. Mam 16 lat 180 cm wzrostu dlatego chciałbym jak największego quad-a do 10tys w granicach 125cm3 pojemności silnika. Czy w ogóle opłaca się kupować quad-a o tak małej pojemności? (Sam zastanawiałem się nad Kymco mxu 150 jak on jest porównywalny wielkościa powiedzmy do yamahy grizzly np. 450cm3?)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.