Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
jesteś , jesteś...dopiero zakupy zrobiłem dla Was na jutro !!! A Ty Ireczku przyzwyczajaj swojego Uboota do jutrzejszego wodowania w "wodzie"...oj będzie się działo......
dane do jutrzejszego wypadu są ..." Ustawki SZCZECIN Team"
jesteśmu już niestety po naszej eskapadzie ....Wielkie dzięki dla naszego przewodnika Piotra! a jeszcze większe dla Marzeny (ładniejszej połowy Piotra) za suuuuper integrację (jak było na końcu ? ....nie wiem ...zgasła mi świeczka)...tereny the best tylko dlaczego nie padało !!!!....jeszcze raz wielkie dzięki dla gospodarzy i ....fotki wkleję - jak obrobię .Marek - byłeś DZIELNY...!!! ...Szef mi kazał to przekazać a Irek powinien się opanować z tymi akrobacjami quadowymi...salt mu się zachciewa i nurkowań.Mam nadzieję,że będziemy się spotykać w takim gronie i terenie co tydzień !Pozdrówka dla wszystkich .
dzięki Shogun
wyjazd do Piotra ...na "turystyczny rekonesans terenu"....było bardzo wesoło i ... super mokro , ale wszyscy zostali "spełnieni".A już są plany na inne szlaki - łącznie z trasami podziemnymi...
Załączniki
Ostatnio zmieniony sob 24 maja, 2008 przez shogun, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja składam wielkie pokłony dla Piotra oraz Marzeny za iście królewskie przyjęcie znakomite umiejętności kulinarne Pani domu długo będziemy ten wypad pamiętać.Zrobiliśmy sobie mini POLAND TROPHY,Wszystkiego po trochę dwa dni katowania,pokłony dla Marka za dzielność i wolę walki foty będą zajefajne a filmiki jeszcze lepsze,i słówko do Szefa wszystkich Szefów nakładam embargo na chit z jeziorka