Regeneracja przegubu, fotki mojego ;-(

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
piapia

Regeneracja przegubu, fotki mojego ;-(

Post autor: piapia » czw 01 maja, 2008

Witam.

Właśnie wymieniłem na nowy przegub od dyfra, tył. Po tym jak rozerwałem manszetę zaczął strzelać na zakrętach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

czy ktoś regenerował przegub ? jaki jest tego koszt i czy jest to warte zachodu?

Zawsze byłby na czarną godzinę.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Adamiak Jarosła
Kontakt:

Post autor: Adamiak Jarosła » ndz 04 maja, 2008

xpak

Post autor: xpak » śr 14 maja, 2008

W Polsce prawie wszystko sie da :P Ostatnio robilem krzyzaki w przegubach i wale zdawczym w sportsmanie, za 4 zaplacilem 750zl, robione w http://www.cardanservice.pl/ niestety o trwalosci jescze wypowiedziec sie nie moge ;)

Awatar użytkownika
darekk310
Kontakt:

Post autor: darekk310 » czw 15 maja, 2008

Ja robiłem krzyżaki w bombie 400. Regeneracja u gościa w bielsku 250 zł za dwa ale patrze a one bez smarowania, gościu wmawiał że wytrzymią długo bo są dobrej jakości (wytrzymały dwa miechy).
Wziołem sprawe w swoje ręce i kupiłem krzyżaki w www.przeguby.pl
i sam wymieniem
Koszt 40 zł od jednego plus moja robota. Jakość taka sama jak orginał ,smarowane, super zabezpieczone przed dostaniem wody. POLECAM
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą

xpak

Post autor: xpak » czw 15 maja, 2008

Eh a mi facet zaznaczyl na fakturze "usluga bez gwarancji" mowil ze to nietypowe krzyzaki z jakis szwedzkich maszyn rolniczych, ale fakt faktem ze najwiecej zalezy od naszej uzywalnosci, w polarku na stale mam zblokowany przedni dyfer wiec poprostu gdzie sie da bede staral sie jezdzic na 2WD

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 27 maja, 2008

Ja regenerowałem swoje tu http://www.metcomp.pl/ za dwa przeguby plus dorobienie jednego koszyczka zapłaciłem 370zł.Co do trwałości zobaczymy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”