Proszę o waszą opinię na temat honda TRX 350 4x4

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Honda
ODPOWIEDZ
kreton

Proszę o waszą opinię na temat honda TRX 350 4x4

Post autor: kreton » pn 12 maja, 2008

Witam Serdecznie
Jestem początkujący na tym forum także przepraszam z góry za błedy.
Mam prośbę o wyrażenie opinii na temat hondy TRX 350 4x4 z 1989 roku. Jak na razie nie posiadam dużych srodków finansowych ale czy moze być na początek taki quadzik? Zależy mi na quadzie przeprawowym z hakiem. Proszę o fachową i rzetelną opinię

kreton

przepraszam zapomniałem dodać stronę www oto ona http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=359849807

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » pn 12 maja, 2008

1. Odwiedz powitalnie kolego, zwiększy to szanse na pomoc.
2. Jak na ten rocznik to cena jest zbyt wygórowana.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

kreton

Dzięki za słuszną uwagę. Już jest ok. Przwitałem się i przedstawiłem jak należy :pa pa:
Mam jeszcze dwie stronki z quadzikami. Mógłbyś coś na ich temat powiedzieć tzn. czy cena jest adekwatna do marki pojazdu? z góry dzięki

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » pn 12 maja, 2008

Trapera i terminatora to sobie lepiej daruj. Pierwsza Honda stara ale muszę przyznac że wizulanie jest niezła. I tu pytanie jak ze stanem technicznym, jeśli jest ok to postawił bym ją na 1,2 miejscu z twych propozycji. TrialBoss jest całkiem młody, no ale na łańcuch (do ciągniecia wózka/przyczepki jednak quady napędzane wałem są lepsze). Polaris i Honda Big Red wyglądają niezbyt ciekawie ale jeśli trafisz na model w dobrym stanie to Honda trx nie jest głupim pomysłem. Słowem szukaj dalej.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

kreton

dzięki za dobre i cenne rady. No to szukamy dalej...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Honda”