[PT] Poland Trophy 2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 09 maja, 2008

A tutaj możne pisać swoje komentarze do programu :arrow: http://tvnturbo.pl/0,1484944,magazyny.html
Oczywiście najpierw należy je napisać na naszym Forum :figielek:
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » pt 09 maja, 2008

Widziałem dziś tą "relację" z PT na TVN Turbo. Nudne to było jak dla mnie :( Takie gadanie, mało ujęc z trasy, więcej można zobaczyc ze zdjęc. :oklaski: Może wynikało to z tego że to odcinek o etapie nocnym? Zobacze za tydzień, może będzie lepiej. Jednak z drugiej strony dobrze że taki program pojawił się w tv. Nie jestem stałym widzem ale wydaje mi się że programu o tematyce off road to w polskich kanałach tv nie było. Reasumując pierwsze koty za płoty.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Simbi
Quad:: 800X
Kontakt:

Post autor: Simbi » pt 09 maja, 2008

Faktycznie malo z tarasy,ale to dopiero premierowy odcinek i mysle,ze wstep do programu musial tak wygladac. Pewno kolejne odcinki programu beda bogatsze w ujecia z przejazdów. ile by ich nie bylo i tak bedzie niedosty hehe :D
Poza tym w skrocie powiem tylko tyle --- > :oklaski: :ok:
Gratulacje dla wszystkich zawodnikow... i reszty osob, ktore przyczynily sie do powstania tego programu :)
EXTREME SQUAD LODZ

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 12 maja, 2008

Jak ktoś się nie załapał na premierę Poland Trophy, to program można jeszcze zobaczyć w TVN Turbo w innych terminach:
  • 9.05/Piątek – 20.00 premiera
    11.05/Niedziela – 23.00 powtórka
    12.05/Poniedziałek – 10.00 powtórka
    13.05/Wtorek – 12.30 powtórka
    14.05/Środa – 16.00 powtórka
    15.05/Czwartek – 9.30 powtórka
    15.05/Czwartek – 18.45 powtórka
    16.05/Piątek – 20.00 kolejna premiera

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pn 12 maja, 2008

Czyli mam rozumiec ze kolejna premiera poland trophy leci zawsze w piatki o 20 tak?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

W kolejny piątek jest premiera z odcinkiem dziennym z Walimia... A potem trzeba będzie poczekać na kolejną edycję i później poinformujemy kiedy będą kolejne dwa odcinki...

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Zmiana terminu II Edycji !!!!!

Na prośbę organizatora zamieszczam informację:

Uwaga!!!
Bardzo istotna informacja dotycząca zmiany terminu edycji Zachodniopomorskiej Poland Trophy w Drawsku Pomorskim

Organizacja edycji Zachodniopomorskiej Poland Trophy w Drawsku Pomorskim wiąże się ze ścisłą współpracą z Ministerstwem Obrony Narodowej, dlatego po ostatecznych uzgodnieniach z MON informujemy o zmianie terminu tej edycji.
Jedynym i oficjalnym terminem tej edycji jest 4 – 5 lipca 2008r.
Mamy nadzieję, że zmiana terminu, naprawdę niezależna od nas, a którą musimy respektować, nie przeszkodzi Państwu w udziale w kolejnych zmaganiach na Poland Trophy i pozwoli nam po raz kolejny cieszyć się wspólnie spędzonym czasem.

Zespół POLAND TROPHY

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » pn 12 maja, 2008

4-5 lipiec to termin w którym mam zaplanowane wakacje jak pewnie wielu z nas (moze się mylę) więc niestety nie wezmę udziału w edycji Drawskiej PT. :nie: :dobani:
Chyba ,że okaże się ,że w tym terminie wszyscy zgłoszeni wyjeżdżaja na wczasy i organizator po raz kolejny zmieni termin rajdu. :myśl:

P.S. Moim zdaniem organizowanie rajdu w pelnym sezonie urlopowym to pomyłka.
Jeśli ktoś zna sposób na przekonanie rodziny by zrezygnowali z wakacji bo tata ma rajd ,to chętnie go poznam :figielek:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pn 12 maja, 2008

Ital, źle podchodzisz do sprawy - trzeba wmówic rodzinie, że najlepsze sa wczasy last minute, a potem cierpliwie czekać na potwierdzenie PT, a jak się termin przesunie na wrzesień, to "przecież po sezonie wakacje są tańsze", co oczywiście rodzina zrozumie i pochwali :plask:

a powaznie to widzę, że w Drawsku zwrot "walka z samym sobą" może nabrać dosłownego znaczenia 8)
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » sob 24 maja, 2008

No to nie wesoło :( Już przesunięcie terminu na 28 czerwca pokrzyżowało mi plany. Ale ten termin to wystrzelił wszystko w kosmos :( Szkoda bo miałem nadzieję na dobrą zabawę. Swoją drogą to dziwne to trochę to przekładanie na okrągło :) ale rozumiem, że organizacja porządnej imprezy to nie wyjście do sklepu po bułki :) Ale jestem dobrej myśli i wierzę, że czwarty ostateczny termin podpasuje mi idealnie :) :) :) :) :)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”