QUAD ODES 4x4 400- czy godny polecenia

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
szwaqier
Kontakt:

QUAD ODES 4x4 400- czy godny polecenia

Post autor: szwaqier » śr 07 maja, 2008

Witam
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś już ma jakies doświadczenia z ODESem 4x4 400
Na początku jak zabaczylem ze to LS to odrazu pomyslalem ze to jest ACCESS ale dowiedzialem sie ze nie tylko jest to chinczyk. Ogolnie zainteresowalem sie nim jako pojazdem na poczatek. Czy ktos wie czy przechodzily one juz jakies testy w Polsce jak z ich awaryjnoscia dostepnoscia czesci itp.

Czekam na opinie czy warto to kupowac? Wiem ze moglbym znalezc cos uzywanego w tej cenie - ale niestety nie znam sie za bardzo na mechanice i boje sie kupowac uzywaka - pozatym mam bardzo zle doswiadczenia z uzywanymi rzeczami - mam do nich straszny niefart...

pzdr
In Arsene we trust......

Andrzej K

Post autor: Andrzej K » ndz 11 maja, 2008

Witam według mnie 17500 bo za tyle widziałem oferty Odesa z silnikiem o mocy 20 koni to troszkę dużo, gdyż w tej cenie można kupić starszy model CF 500 z mocą silnika 34 koniki, a czytając opinie tych co moją Cf to je chwalą . Ja zaś nie widziałem jeszcze żadnej opini o Odesie, którym też się interesowałem ale tak jak pisałem wyżej swe zainteresowania przeniosłem na Cf

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 11 maja, 2008

za 17500 można kupić Suzuki Kingquada a nie jakieś g**** CF moto czy coś
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

iras61

Post autor: iras61 » ndz 11 maja, 2008

za dużo ***** nie każdy musi mieć BA 800 trochę luzu :(
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » ndz 11 maja, 2008

i tu Iras ma racje - prazy moim szczęściu do używanych rzeczy - w przeciągu miesiąca włożyłbym drugie tyle w naprawe :)
In Arsene we trust......

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 11 maja, 2008

czy ja napisałem że musi mieć 800? ale za te pieniądze można mieć porządny sprzęt a nie CF MOTO :lol:

Więcej byś wsadził w naprawę CF moto po miesiącu niż w Suzuki, Hondę, Kawasaki, Yamahę, bombardiera itp. itd. po roku
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

karol251

Post autor: karol251 » pt 30 maja, 2008

:shock: panowie co wy tu piszecie (odes 400) to sprzęt dla ludzi co nie dysponują gotówką powyżej 11 tys. ja mam takie coś i jak na razie to nie mogę narzekać odes 400 to sprzęt bardziej turystyczny i na lekką przeprawę a nie na wyprawę Poland Trophy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pt 30 maja, 2008

badamstaff jakos uzytkownicy cfek nic nie naprawiaja/sa zadowoleni ze swojego sprzetu :x
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

szwaqier
Kontakt:

Post autor: szwaqier » wt 01 lip, 2008

Generalnie w zasadzie dokonałem zakupu odesa, odbieram w czwartek lub piatek i będę się dzielił doswiadczeniami - no w każdym bądź razie jestem jednym z tych odwaznych co zdecydowali się wypróbowac chińczyka - mam nadzieje ze się nie przejade bo inaczej 3fun będzie mie często gościł na naprawach grwarancyjnych :P - poważnie to jednak licze ze problemów nie będe miał większych z nim - jeżeli jakiś użytkownik odesa ma jakieś rady co zrobić z nim na początku żeby dłużej służył to prośba o info

i prosze powstrzymajcie się od komentarzy typu "coś ty za g... kupil" - co kupiłem to sie okaże za jakiś czas

a i jeśli jest ktoś z mioch okolic i chciałby mnie wtajeminiczyc w świat quadów to chetnie posmigam z kimś po legalnych miejscach....

Okoloce Kampinosu/Sochaczewa/Błonia/Leszna/Nowego Dworu Mazowieckiego
ew. Pruszków i okolice
In Arsene we trust......

iras61

Post autor: iras61 » wt 01 lip, 2008

pisz na pw do tede74 ma :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”