Polaris D-Bat - diesel w gadzie
-
- Kontakt:
Polaris D-Bat - diesel w gadzie
Hej
Jak zwykle ja z moimi pytaniami
Powiedzcie czy ktoś miał cokolwiek do czynienia z dieslem w quadzie. otóż natrafiłem na taka ofertę
http://moto.allegro.pl/item362157378_po ... n_4x4.html
Polaris D-Bat - faktycznie cos takiego istnieje - szukałem szukałem i znalazłem.
Widziałem filmik bardzo krotki- głośne toto i strasznie kopcące. Z tego co wiem to pojazd był produkowany z myślą o farmerach.
Co o nim sadzicie? Ja się zastanawiam nad takim maleństwem - ale boje się że jak cos pojdzie w silniku to koniec - kapota - zabolałoby po kieszeni i pewnie o części trudno jak cholera.
Jak zwykle ja z moimi pytaniami
Powiedzcie czy ktoś miał cokolwiek do czynienia z dieslem w quadzie. otóż natrafiłem na taka ofertę
http://moto.allegro.pl/item362157378_po ... n_4x4.html
Polaris D-Bat - faktycznie cos takiego istnieje - szukałem szukałem i znalazłem.
Widziałem filmik bardzo krotki- głośne toto i strasznie kopcące. Z tego co wiem to pojazd był produkowany z myślą o farmerach.
Co o nim sadzicie? Ja się zastanawiam nad takim maleństwem - ale boje się że jak cos pojdzie w silniku to koniec - kapota - zabolałoby po kieszeni i pewnie o części trudno jak cholera.
In Arsene we trust......
W Polsce raczej nie znajdziesz części. Nie polecam zakupu takiego sprzętu, bez wiedzy o mechanice oraz leciwego i zużytego. Tego typu pojazdy w latach przeszłych były produkowane na potrzeby wojska niż dla osób cywilnych. To raczej ciekawostka niż pomysł na codzienny użytek.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
tak sie składa ze jestem poprzednim włascicielem dokładnie tego quada... jesli jestes rolnikiem i potrzebujesz oszczednego ciagniga to tak, jednak jesli chcesz tego uzywac do czegos innego to absolutnie NIE !! zero przyśpiesznie, zabytkowa konstrukcja, hałas, masa spalin !! silnik ma zalednie 7,5 KM !! dobre do pracy i do niczego innego... spalanie ?? zerowe:) ogólnie kondycja tego silnika- znakomita, pali na strzałą, jednak nie nadaje sie do rekreacyjnej jazdy. Wół roboczy i nic innego
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: