Jeżeli ktoś chciałby sobie pojeżdzić po terenie piaszczysto-leśno-pagórkowatym to polecam obszar położony na północ od Fordonu w Bydgoszczy (Dolina Śmierci-Jarużyn-Kolonia Jarużyn-Czarnówczyn a następnie kierunek na Gądecz i do Strzelec Dolnych a stamtąd wzdłuż Wisły wałami do samego Świecia nad Wisłą).
W tą niedzielę spotkałem Gościa spod Bydgoszczy i razem troszkę pobuszowaliśmy:))))
Zapraszamy wszystkich chętnych (my niestety dopiero zaczynamy przygodę z quadami ale szybko się uczymy )))))))
Pozdrawiam
dobre tereny do jazdy pod Bydgoszczą
Re: dobre tereny do jazdy pod Bydgoszczą
walami...? chyba jagielonskimi...aprilp napisał: (...) a stamtąd wzdłuż Wisły [glow=red]wałami [/glow]do samego Świecia nad Wisłą).
proponuje od teorii, gdzie nie wolno jezdzic,aprilp napisał: (my niestety dopiero zaczynamy przygodę z quadami ale szybko się uczymy )))))))
zanim polecicie cos komus, sprawdzcie, czy mozecie sie tam poruszac... mapy, plany itp...
zwroccie tez uwage na to, ze forum to czytane jest rowniez prze osoby, ktore chetnie spotkaja sie z Wami np "na wale wislanym"
.:GALEON:.
hmmmmmmmmmmm........
Dzięki za konstruktywne uwagi
Napisałem, że stamtąd można rzeczywiście pojechać aż do Świecia "wałami" co nie znaczy, że sam nimi jeżdżę
Pozdrawiam
Napisałem, że stamtąd można rzeczywiście pojechać aż do Świecia "wałami" co nie znaczy, że sam nimi jeżdżę
Pozdrawiam