Quad...jaki...
Quad...jaki...
Witam nazywam się Artur. Dziś się tak zastanawiałem nad kupnem w przyszłości quada (niedalekiej)za nie wielkie pieniądze(2000zl) przeszukałem allegro i widziałem że w tej cenie można coś kupić.(ale co?) Co byście mogli poradzić 18 letniemu chłopakowi??
Czekam na propozycje i wszelkie sugestie.
Pozdrawiam Artur
Czekam na propozycje i wszelkie sugestie.
Pozdrawiam Artur
- BadAmstaff
- Kontakt:
Propozycja jest klasyczna bo i pytanie całkiem popularne). Za te pieniądze nie kupisz niczego dobrego (mam na mysli quada bo np lodówka będzie
, chyba). Masz w tej sytuacji cztery wyjścia. Dozbierac co najmniej 10 tys (wiem że boli ale takie są fakty), kupic crosa, możesz także "dac se siana", no i coś czego zdecydowanie nie polecam- kupic quada do 2 tys.
Tylko wiedz że ja masz 18 lat i jesteś "wymiarowym facetem" to będziesz śmiesznie wyglądał na chinolu o pojemności 110. A o "jakości' sprzętu tego typu napisano już całkiem sporo więc ten aspekt przemilcze.

Tylko wiedz że ja masz 18 lat i jesteś "wymiarowym facetem" to będziesz śmiesznie wyglądał na chinolu o pojemności 110. A o "jakości' sprzętu tego typu napisano już całkiem sporo więc ten aspekt przemilcze.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
nie jestem wymiarowym 18 latkiem bo mam 160cm wzrostu4_wheels
Propozycja jest klasyczna bo i pytanie całkiem popularne). Za te pieniądze nie kupisz niczego dobrego (mam na mysli quada bo np lodówka będzie, chyba). Masz w tej sytuacji cztery wyjścia. Dozbierac co najmniej 10 tys (wiem że boli ale takie są fakty), kupic crosa, możesz także "dac se siana", no i coś czego zdecydowanie nie polecam- kupic quada do 2 tys.

Ostatnio zmieniony pn 28 kwie, 2008 przez artur5544, łącznie zmieniany 1 raz.
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
Witam!
Mam 16 lat i 165cm wzrostu chciałbym zakupić quada z zagranicy tylko nie wiem jakiego. Naczytałem się bardzo dużo o quadach z Allegro (chinczyki) i raczej nie chciałbym takiego kupić. W przyszłości chciałbym jeździć po lesie, po łąkach i jeździć raczej spokojnie nie szaleć. Wiec proszę wszystkie osoby, którzy się w oriętnują w temacie o poradzenie jakiego quada kupić do pojemności 200cc i w kasie gdzieś do 7 tyś.
POzdrawiam!
gaczek58!

Mam 16 lat i 165cm wzrostu chciałbym zakupić quada z zagranicy tylko nie wiem jakiego. Naczytałem się bardzo dużo o quadach z Allegro (chinczyki) i raczej nie chciałbym takiego kupić. W przyszłości chciałbym jeździć po lesie, po łąkach i jeździć raczej spokojnie nie szaleć. Wiec proszę wszystkie osoby, którzy się w oriętnują w temacie o poradzenie jakiego quada kupić do pojemności 200cc i w kasie gdzieś do 7 tyś.
POzdrawiam!
gaczek58!