Tor quadowy Prabuty Góry, 65 km od W-wy, ZAPRASZAMY !!!
Tor quadowy Prabuty Góry, 65 km od W-wy, ZAPRASZAMY !!!
Zapraszamy wszystkich właścicieli quadów i motocykli na ciągle rozbudowywany tor cross-country w Prabutach Górach, k. Długosiodła, ok. 65 km od Warszawy.
Przepięknie położony na terenach Puszczy Białej, ukształtowanych przez morenę czołową lodowca.
Tor łączy w sobie elementy typowo crossowe jak hopy - z wyrobiskami piaskowymi, stromymi zjazdami, podjazdami i elementami cross-country.
oferujemy dodatkowo:
- punkt gastronomiczny z kuchnią regionalną
- wiatę
- miejsce na ognisko i grille
W każdą niedzielę ok. godz. 12.00 organizowana jest 40 kilometrowa wyprawa po okolicach.
Koszt uczestnictwa własnym quadem - 40 zł, wynajęcie quada Kymco - 180 zł.
Z toru można korzystać po uprzednim kontakcie z właścicielem:
Piotr Karsznia tel. 608 884 610
Przepięknie położony na terenach Puszczy Białej, ukształtowanych przez morenę czołową lodowca.
Tor łączy w sobie elementy typowo crossowe jak hopy - z wyrobiskami piaskowymi, stromymi zjazdami, podjazdami i elementami cross-country.
oferujemy dodatkowo:
- punkt gastronomiczny z kuchnią regionalną
- wiatę
- miejsce na ognisko i grille
W każdą niedzielę ok. godz. 12.00 organizowana jest 40 kilometrowa wyprawa po okolicach.
Koszt uczestnictwa własnym quadem - 40 zł, wynajęcie quada Kymco - 180 zł.
Z toru można korzystać po uprzednim kontakcie z właścicielem:
Piotr Karsznia tel. 608 884 610
-
proszę o foty toru2m.team
Na torze jest już punkt gastronomiczny - kuchnia regionalna.
Ostatnio super karkóweczka była!!!!!!
Ostatnio zmieniony śr 23 kwie, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiek G
Byłam widziałem ,jedziłem ,,,, naprawdę bardzo bardzo fajny tor i okolica .Pojechałem z rodzinka na piknik i rewela, rodzinka do lasu na spacerek -zadowolona +pogoda dopisała-potem obiadzik . Ja pojedzić na torze i co?- supe hopki- wykopy z szybkimi podjazdami winkle ostre i szybkie .itd... .Bardzo zroznicowany teren no i bez drzew -bezpieczny -jak masz dośc toru- super teren wycieczkowy i przeprawowy -widziałem jak wracali z wypraw . -Ludzie bardzo przjazdnie reaguja na quadowcow - na wycieczkach poza tor .Własciciel bardzo miły pogodny ,dbajacy o wszytko co w jego możliwości .
Jeśli znacie takie miejsca blisko Warszawy to piszcie -bo dla mnie to wyjątki .-legalne tor i miejscem wycieczkowe w jednym ,
Ja z cała pewnością polecam -
Jeśli znacie takie miejsca blisko Warszawy to piszcie -bo dla mnie to wyjątki .-legalne tor i miejscem wycieczkowe w jednym ,
Ja z cała pewnością polecam -
-
- Kontakt:
Odświerzam temat - czy ktoś miałby sie ochotę wybrać tam - bardzo chce tam pojechać niestety brak haka w samochodzie definiuje to że nie moge bo smigac 150km w jedna strone na gadzie to ciezka sprawa po asfalcie. Jezeli chciałby ktos pojechac z wawy na ten tor i miałby miejsce na przyczepce to chetnie bym sie podłączył...
Generalnie teren do smigania jest genialny - tor plus zwirownia
Generalnie teren do smigania jest genialny - tor plus zwirownia
In Arsene we trust......