Ktoś jeździ w Lubuskim 1-3 maja?

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
MaciekP

Ktoś jeździ w Lubuskim 1-3 maja?

Post autor: MaciekP » śr 16 kwie, 2008

Chyba się wybiorę na długi weekend z quadem w tamte okolice, więc wchodzi w rachubę Czwartek, piątek, sobota.
Ktoś planuje jazdy w tym czasie w promieniu powiedzmy 50km od Świebodzina, czyli ograniczone np Skwierzyną, Nowym Tomyślem, Zieloną Górą?

Lubie jazdę mieszaną, przeprawowo-szutrową. :D

Awatar użytkownika
AK

Post autor: AK » pt 18 kwie, 2008

Witam Maćku - my (Team zgora) obowiązkowo będziemy latali w tym terminie, gdzieś w rejonie ZG. Niebawem musimy dograć szczegóły co do daty i miejca.

MaciekP

Post autor: MaciekP » pt 18 kwie, 2008

FAJNIE,
Pomyslcie o mnie :D
Powienem byc w Waszych okolicach w środę wieczorem, więc teoretycznie jestem dostepny od czwartku RANO....czyli od 9ej w umówionym miejscu
M.

Awatar użytkownika
AK

Post autor: AK » pt 18 kwie, 2008

Podaj gdzie masz zarezerwowany nocleg. Ja niestety 1-go nie mogę latać (moje dzieciaki mają zawody) ale 2-4 jestem do dyspozycji, ale to nie problem będą inni.

MaciekP

Post autor: MaciekP » pn 28 kwie, 2008

Jak Panowie?
Ustaliliscie jakis plan gry na ten tydzien?

Awatar użytkownika
AK

Post autor: AK » śr 30 kwie, 2008

Macieju - prawie cała nasza ekipa w długi weekend robi jakiś wypad, jedni nad jeziorko inni nad morze, jeszcze inni w ciepłe kraje, a pozostali na quady w centrum Polski - zostałem sam bez gada - jest w remoncie. Totalna lipa, jak masz ochotę to wpadaj do Ksąża lub Mirocina 12/16 km od ZG w kierunku na Kożuchów - można polatac a szczególnie potopic gada. W dniu jutrzejszym jestem niedostępny, ale jeśli masz ochotę - daj znac i od 2.05.08 mogę Ci pokazac kilka fajnych miejsc :ok:

PS Sorry, że się tak długo nie odzywałem, ale próbowałem coś zmontowac :bezradny:

MaciekP

Post autor: MaciekP » śr 30 kwie, 2008

dzieki za informacje i próby zbudowania grupy!
Polatam jutro po starych terenach...a jak chcesz mi cos pokazac skoro masz quada w remoncie??? :? :shock: :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”