GP Mapa 5,0
- Krzysztof Wronowski
GP Mapa 5,0
Pojawiła się nowość - GPmapa 5,0 , cena zwala z nóg -590 zyli , nie wiadomo jeszcze ile trzeba będzie zapłacić za upgrade z wersji 4,0...
3fun - bo quady są naszą pasją
chyba juz wiadomo. Dla uzytkownikow ktorzy zarejestrowali swoje gpsy przed 1.11.2006 update za 169 zeta. Po tej dacie za free. Ogolnie GPmapa 5 to jakas porazka. Za cene 590 zeta czy tez cos kolo 549 bo nie pamietam dobrze, mamy sama mape polski, a w excelu juz sie pojawila CNE NT w cenie 640 z cala europa i POLSKA!!!. Ja nie mam juz dylematu, ide w CNE szczegolnie ze ma lepsze rozwiazania niz GPmapa no i dostepna na dwa sprzety, a GPmapa 5 tylko na JEDEN!!
Niestety GPmapa troche zawiodla osoby ktore na nia czekaly. Na forum garmina, wywiazala sie mega dyskusja dot. bojkotu gpmapy
Na szczescie teraz mamy juz konkurencje w postaci CNE NT. Ogolnie dobrym rozwiazaniem wydaje sie zakup konkretnych map wgranych na karte za 299zeta.
Warto sie powaznie przyjrzec wiec ofercie map dostepnych na rodzimym rynku. Powoli zaczynamy miec dlugo oczekiwana konkurencje
Niestety GPmapa troche zawiodla osoby ktore na nia czekaly. Na forum garmina, wywiazala sie mega dyskusja dot. bojkotu gpmapy

Warto sie powaznie przyjrzec wiec ofercie map dostepnych na rodzimym rynku. Powoli zaczynamy miec dlugo oczekiwana konkurencje

Jezdze z ssquadem ;)
Cześć sXatsXat:
Ogolnie GPmapa 5 to jakas porazka
To czy warto robić upgrade?
I co dla nas CNE ma lepszego?
Czy to może Ciebie dzisiaj widziałem koło Buchmana lancerem z napisem SSQuad, macie tam gdzieś gniazdo?

Pozdro
Ostatnio zmieniony śr 28 lut, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Nie nie marcolife ja niestety nie lanserem, ale niebieska strzala ze znaczkiem S40, ale obok tez SSQUAD.PL 
Co do samych map to dla nas quadowcow tez sie przydaja, jednak rzeczywiscie na chwile obecna nie widze potrzeby updatu, szczegolnie ze produkt jak narazie jest niepewny pod wzgledem oferowanych updatow 4 razy w roku. Mapa CNE NT jest o tyle dobra ze ma kod do dwoch odbiornikow oraz dokladna mape calej europy, co dla osob podrozujacych po krajach UE bardzo ulatwia nawigacje. Dla mnie GPS wlasnie jest czyms wiecej niz tylko odbiornikiem na quada, dlatego tez caly czas zastanawiam sie nad kupnem cne nt

Co do samych map to dla nas quadowcow tez sie przydaja, jednak rzeczywiscie na chwile obecna nie widze potrzeby updatu, szczegolnie ze produkt jak narazie jest niepewny pod wzgledem oferowanych updatow 4 razy w roku. Mapa CNE NT jest o tyle dobra ze ma kod do dwoch odbiornikow oraz dokladna mape calej europy, co dla osob podrozujacych po krajach UE bardzo ulatwia nawigacje. Dla mnie GPS wlasnie jest czyms wiecej niz tylko odbiornikiem na quada, dlatego tez caly czas zastanawiam sie nad kupnem cne nt
Jezdze z ssquadem ;)