Bryland ma nowa SUKE!!!
- daniel696969
- Kontakt:
- daniel696969
- Kontakt:
Mam jeszcze takie pytanko o KQ. Na stronie Amerykańskiej jest wersja jakaś Limited w kolorze czarnym, a w Polsce kolor czarny to też jest ta wersja Limited? czy może zwykła w kolorze czarnym?? Po zdjęciach wnioskuje, że jest to zwykła wersja w kolorze czarnym, bo ma bagażniki w kolorze czarnym, a nie białym tak jak w USA, oraz felgi czarne a nie srebrne tak jak w USA.
Witam
Kupiłem KQ 750 z homologacją u polskiego dystrybutora, pytałem o czarny, do wyboru był czerwony i zielony, wybrałem czerwony - jak każdy z facetów chciałem być kiedyś strażakiem , ale poważnie maszyna jest zaje.... fajna, co za skręt, czuć, że ten potworek dopiero pokaże na co go stać po dotarciu, póki co max 70, na pół gwizdka, tak więc radze brać co jest i cieszyć się z jazdy
pozdrawiam
Kupiłem KQ 750 z homologacją u polskiego dystrybutora, pytałem o czarny, do wyboru był czerwony i zielony, wybrałem czerwony - jak każdy z facetów chciałem być kiedyś strażakiem , ale poważnie maszyna jest zaje.... fajna, co za skręt, czuć, że ten potworek dopiero pokaże na co go stać po dotarciu, póki co max 70, na pół gwizdka, tak więc radze brać co jest i cieszyć się z jazdy
pozdrawiam
Grizzly 350 4x4, KQ 750 cudo