"Quadowcy sprzątają las". 26 kwietnia. Okolice Wwy
Jak nie zmieszczą sie na przyczepy to :myśl: zawsze można wziąść je "na wleczonego" za quademMaciekP pisze:Zastanawiam się jak przetransportowac takie wielkie opony i inne duże gabarytowo przedmioty
Damy radę, zawsze można przyczepką kilka razy obrócić.
Jeździć każdy może, ale nie każdy powinien...
- ASTERIX_4x4
Q65 napisał:
To będzie po drugiej stronie okolic Warszawy.
o|af napisał:
Dziś rano widziałem się z moim leśniczym (i dwoma innymi, bo akurat mieli naradę).
Podpisał mi pismo, które wysłałem do 4 okolicznych komend policji (straży miejskiej nigdzie nie ma w okolicy).
Załączam jego skan (z ukrytymi danymi osobowymi / lokalizacyjnymi).
Mam nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś zorganizuje podobną akcję. Będzie miał "gotowca".
Jako ciekawostkę załączam też mapę (również z zamazanymi danymi lokalizacyjnymi).
W sumie mamy naniesionych 38 zaśmieconych miejsc (z czego około 10 bardziej zaśmieconych).
Jest dogadany parking (dedykowany dla nas). Jest i miejsce na ognisko.
Plik z trackiem (będziemy poruszali się po śladach) + waypointami podeślę jeszcze dziś mailem.
Wybacz ale dokładnej lokalizacji nie podam na forum (dopiero po imprezie).A gdzie wy w ogole będziecie sprzatac ten las?
Michalin, Jozefów?
To będzie po drugiej stronie okolic Warszawy.
o|af napisał:
Raczej wrzucimy je na przyczepę. Jedną faktycznie trzeba będzie najpierw wyrwać z ziemi - tu przyda się linka holownicza. Będzie zabawazawsze można wziąść je "na wleczonego" za quadem
Damy radę, zawsze można przyczepką kilka razy obrócić.
Dziś rano widziałem się z moim leśniczym (i dwoma innymi, bo akurat mieli naradę).
Podpisał mi pismo, które wysłałem do 4 okolicznych komend policji (straży miejskiej nigdzie nie ma w okolicy).
Załączam jego skan (z ukrytymi danymi osobowymi / lokalizacyjnymi).
Mam nadzieję, że ktoś jeszcze kiedyś zorganizuje podobną akcję. Będzie miał "gotowca".
Jako ciekawostkę załączam też mapę (również z zamazanymi danymi lokalizacyjnymi).
W sumie mamy naniesionych 38 zaśmieconych miejsc (z czego około 10 bardziej zaśmieconych).
Jest dogadany parking (dedykowany dla nas). Jest i miejsce na ognisko.
Plik z trackiem (będziemy poruszali się po śladach) + waypointami podeślę jeszcze dziś mailem.
Może żeby nie było bałaganu podziel te wayponty na trzy trasy (po jednej dla każdej z przyczep). Unikniemy wtedy "walki" o śmiecie i pozostanie więcej czasu na ognisko.
Do mnie nic nie doszło...ASTERIX_4x4 pisze:Pierwsze konkretne informacje zostały rozesłane na adresy mailowe uczestników "imprezy".
Jeździć każdy może, ale nie każdy powinien...
- ASTERIX_4x4
o|af napisał
Już mam wszystko podzielone na 4 teamy.
Losowanie odbędzie się na odprawie. Każdy team dostanie listę punktów do sprzątnięcia.
Nie doceniasz mnieMoże żeby nie było bałaganu podziel te wayponty na trzy trasy (po jednej dla każdej z przyczep). Unikniemy wtedy "walki" o śmiecie i pozostanie więcej czasu na ognisko.
Już mam wszystko podzielone na 4 teamy.
Losowanie odbędzie się na odprawie. Każdy team dostanie listę punktów do sprzątnięcia.
- ASTERIX_4x4