Honda Rincon 680 !!!
Ital, a tak z "przyziemnych" spraw - co to za kierunki? masz też je z tyłu??
możesz zapodać jakiś namiar, bo też mnie czekają formalności, a wszystkie kierunki jakie mogę znaleźć sa odstające, co nie wróży nic dobrego w terenie, a te są długie ale płaskie
thx
możesz zapodać jakiś namiar, bo też mnie czekają formalności, a wszystkie kierunki jakie mogę znaleźć sa odstające, co nie wróży nic dobrego w terenie, a te są długie ale płaskie
thx
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
to są kierunki na lusterka do samochodów poszukaj na allegro
przykleja sie je na lusterka
przykleja sie je na lusterka
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
fakt, ale nie ma żadnej alternatywy?
czy ktoś ewentualnie może coś podpowiedzieć? bo nie w przeglądzie problem - tylko właśnie później, może to kwestia taśmy dwustronnej (są przemysłowe naprawdę mocne) albo po prostu inny model kierunków??
help!
czy ktoś ewentualnie może coś podpowiedzieć? bo nie w przeglądzie problem - tylko właśnie później, może to kwestia taśmy dwustronnej (są przemysłowe naprawdę mocne) albo po prostu inny model kierunków??
help!
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły