[PT] Poland Trophy 2008

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 14 kwie, 2008

no będzie sie działo coś czuje ale przygotowanie tez mamy odpowiednie po 2007.
Napewno będzie jeszcze ciężej dla extereme i napewno będzie ciężko dla advance.
Jak zwykle będziemy sie świetnie bawić w przemiłej atmosferze organizatorów i sędziów ja osobiście nie moge sie doczekać kiedy uścisne dłoń Arka Pawełka za opłynięcia przylądka horn myśle że wszyscy powinniśmy mu tego pogratulować.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Nandi

Post autor: Nandi » wt 15 kwie, 2008

Witam wszystkich serdecznie, i mam kilka pytań.
Mam Quadzika SUZUKI LTZ 400 czyli jak wiadomo ośkę niestety dosiadam go dopiero od 3 tygodni i moje pytanie jest nastepujące czy mam wogóle czego szukać na trasie rajdu czy lepiej poznać z czym to się je i wystartować w II edycji bo nie mam pojęcia o co chodzi w tych mapkach itd i czy trasy dla różnych klas są inne.

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » śr 16 kwie, 2008

Info z Walimia. Pada deszcze na przemian ze sniegiem, jest mgła , zimno i wogule pogoda barowa. Trasa ponoć jeszcze trudniejsza niz w tamtym roku. Mamy jakis oes bagnisty i to bardzo:D a po za tym gory, zjazdy, podjazdy, i sporo trawersów :krzyk: :krzyk: :krzyk:
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » śr 16 kwie, 2008

Dobrze wiedzieć, zamówie jeszcze dwa akumulatory :język_oko:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
Błażej_Raaazz
Kontakt:

Post autor: Błażej_Raaazz » czw 17 kwie, 2008

Aaah... i ja jutro zawitam do Walimia wesołą gromadką :) bateryjki w megafonie załadowałem więc troszkę Was podkręcę dopingiem :) Wesoła karawana w osobach Ja czyli Ja:), Jarek Witas, Ratyś i Markus wyrusza o godz. 8 rano. Do zoobaczeniaaa Klaapsy!
Korzystaj z życia bo tylko Raaaazz się żyje!! :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 18 kwie, 2008

Bieżące informacje z Walimia... - czyli Jarek donosi:

"Właśnie wspinają się po kamieniach na ranczu malinowym... Markus z Bujanem poszli dalej... Brylant walczy... Przemknął Ratyś...

Nie jest mokro... Pogoda fajna, ciepło jest, księżyc za chmurkami... Atmosfera nakręca się sama...

Samochody minimalnie blokują przejazd, bo pozakopywały się, ale zwinne quadziki przeciskają się pomiędzy nimi...

Jest sporo kibiców, a między nimi Błażej_Raaazz z afro na głowie, pomagający sędziom wypuszczać quady na starcie, bo jak to pisał wcześniej wymienił bateryjki w swoim megafonie i za głośnik robi :) ...

O jakiś żółty Bombardier Renegade... ale podszedł...

Quadowcy startowali w odstępach kilkuminutowych po 5 quadów, ale kamienie weryfikaują umiejętności i już pierwsi startujący przemieszali się z ostatnimi....

Czyli dzieje się, dzieje..."

To na razie tyle z pola walki... Zdjęcia się robią, film się kręci...
Póki co quadowa emeryturka :)

Jarek Kobierski
V-ce Admin
Kontakt:

Post autor: Jarek Kobierski » sob 19 kwie, 2008

cd.
Niestety pogoda po północy bardzo się pogorszyła utrudniając nam pracę. Chyba to staje się pomału tradycją, że pod "SKOCZNIĄ" zawsze pada deszcz. Lecz tym razem dziwne zjawisko meteorologiczne zaobserwowano opad quadów. Całę szczęście nikomu nic się nie stało....

kilka zdjęć autorstwa Rafała Leszczyńskiego:
Załączniki
DSC_6490.jpg
DSC_6536.jpg
DSC_6571.jpg
DSC_6575.jpg
DSC_6581.jpg
DSC_6584.jpg
DSC_6588.jpg
DSC_6600.jpg
DSC_6609.jpg
DSC_6625.jpg

MaciekP

Post autor: MaciekP » sob 19 kwie, 2008

O!
Pojawi się "bombka lekko chodzona nietopiona" na allegro :milczek:

Ktos wie jak Bomby sobie radzą, bo ja sobie nie radze z wrażliwością układu elektrycznego na spadki napiecia przy używaniu wyciągarki. Raz mozna sie wyciagnac a potem to juz miga engine error i silnik zaczyna wariowac, nawet na dobrym aku. On tylko odsuwa w czasie problem

norbi

Post autor: norbi » sob 19 kwie, 2008

kurcze - ale ta bomba wytyrana jak pani lekkich obyczjaów z plant krakowskich :|

można pogratulować tylko odważnym którzy się zdecydowali na ten rajd. choć z drugiej strony osobiście dla mnie nie ma w tym nic fajnego

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » sob 19 kwie, 2008

z nie potwierdzonych informacji - Markus chyba złamał rękę w każdym razie zabrało go pogotowie, Bujan dalej sam nagina. Jest mega ciężko.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”