Przygody Pana Michała
no taki fajny temat zamarł, jak sie czyta takie rzeczy to aż sie człowiekowi lekko na duszy robi i entuzjazm wstępuje, że są jeszcze tacy.... (i tu następuje dużo kropek...................... więcej kropek......................................... multum kropek!!) a FIZYKA staje się mniej więcej tak jasna i zrozumiała jak serial STAR TREK lub jak posty kolegi Kamilquad`a
no to ja po pierwsze przepraszam admin-orstwo i resztę kolegów forumowiczów ale nie mogę sie powstrzymać
po drugie poproszę o dane porównawcze do symulacji
głębokość brodu = 1100 mm
brakuje mi wysokości WLOTU POWIETRZA nad poziomem gleby
dżizas!... Michał, szkoda mi cie, wszyscy sie z ciebie nabijają bo wiedzą doskonale że w twoim sprzęcie masz wlot powietrza 60 cm nad ziemią (albo w okolicy tego wymiaru) a ty w zaparte jeździsz z wlotem poniżej poziomu wody.... CZYLI NA WODZIE CHŁOPIE ZAPYLASZ!! JESTEŚ WIELKI!! wynalazłeś pierwszy silnik spalania wewnętrznego w którym rolę utleniacza pełni.... WODA!!
mam nadzieję że docenisz przysługę którą ci oddałem....
pozdrawiam domorosłych wynalazców !!
no to ja po pierwsze przepraszam admin-orstwo i resztę kolegów forumowiczów ale nie mogę sie powstrzymać
po drugie poproszę o dane porównawcze do symulacji
głębokość brodu = 1100 mm
brakuje mi wysokości WLOTU POWIETRZA nad poziomem gleby
dżizas!... Michał, szkoda mi cie, wszyscy sie z ciebie nabijają bo wiedzą doskonale że w twoim sprzęcie masz wlot powietrza 60 cm nad ziemią (albo w okolicy tego wymiaru) a ty w zaparte jeździsz z wlotem poniżej poziomu wody.... CZYLI NA WODZIE CHŁOPIE ZAPYLASZ!! JESTEŚ WIELKI!! wynalazłeś pierwszy silnik spalania wewnętrznego w którym rolę utleniacza pełni.... WODA!!
mam nadzieję że docenisz przysługę którą ci oddałem....
pozdrawiam domorosłych wynalazców !!
brak filozoficznych podpisów do podziału...
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
michal wiesz w ogole jak pracuje silnik? co potrzebuje oprocz paliwa?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
michała quad pewnie na mleko albo kaszke a H2O dodaje mocy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
michal odpowiedz mi na pytanie co potrzebuje silnik oprocz paliwa? tylko nie mow ze kasze:P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.