Quad od 8000 zł do 10 000 zł
vat możesz odliczyć w całości, bez bzdurnych ograniczeń jak w przypadku aut, zakup quada uzasadnia się tak samo jak zakup komputera czy np. tokarki: jest narzędziem do pośredniego wykonywania usług, przez doposażenie quada w pług zyskujesz odśnieżarkę i już w ogóle nie ma problema
brak filozoficznych podpisów do podziału...
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
stajenka: SP 300U, czasem miśki 660 i 700
- BadAmstaff
- Kontakt:
Nie ma problemu, nawet możesz rozszerzyc działalnośc o wypożyczalnie sprzętu idąc do urzędu i płacąc 50zł za taką usługę. Oczywiście musisz przynajmniej wystawić z 1 fakturę w roku że wypożyczyłeś ten sprzęt komuś. A paliwko masz za free wszystko odliczasz
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
-
- Kontakt:
no ja mam włąsnie na rozszezona działalnosc o wynajem pojazdów fakt jedna faktura niby wystarczy raz na jakis czas ale z paliwem trzeba wtedy ostroznie. Jedna faktura a paliwa na setki litrów . Ja mam akurat firme która zajmuje sie reklamami i mam dwa quady na firme oczywiscie przeznaczone do małych kampani
Dzień bez jazdy na quadzie to : Dzień stracony
-
- Kontakt:
a co do maszyny to jak masz troche dołozyc powyzej 20 tys to to jest tak zwana pyda
nowa i zarejstrowac sie da podobno tak przynajmniej twierdzi sprzedawca ja bede wymieniał sprzet i tak sobie upatrzyłęm miedzy innymi ten
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M708087
nowa i zarejstrowac sie da podobno tak przynajmniej twierdzi sprzedawca ja bede wymieniał sprzet i tak sobie upatrzyłęm miedzy innymi ten
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M708087
-
- Kontakt:
znaczy Ty bardziej w błotku sie chcesz taplac i kompac w jeziorku czyli przeprawówka no w tym temacie to niewiem co i jak a ta zabawka dla dzieci która przesąłem to dosć te dzieci muszą byc zaawansowanymi jezdzcami
zwłaszcza ze piszesz ze jestes z Borkowa a tam piękny tor sportowy Pozdrawiam
zwłaszcza ze piszesz ze jestes z Borkowa a tam piękny tor sportowy Pozdrawiam