Honda Rincon 680 !!!
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Honda Rincon 680 !!!
No i stało się
Przyjechała !!! Piękna ,czerwona i ............goła w ryj
No cóż to oczywiście da się zmienić . Pierwsze wyposażenie to oczywiście koła ITP z oponami przód 25-8-12 i tył 25-12-12 Mud LITE, ricochety,wyciągarka Come-Up 4.0,kufer przedni GPS i jak dostanę to handsguards acerbisa.Na początek wystarczy .
Jutro po zamontowaniu powyższego sprzętu pierwsza jazda próbna i oczywiście pierwsze wrażenia po przesiadce z BF-a.
Przyjechała !!! Piękna ,czerwona i ............goła w ryj
No cóż to oczywiście da się zmienić . Pierwsze wyposażenie to oczywiście koła ITP z oponami przód 25-8-12 i tył 25-12-12 Mud LITE, ricochety,wyciągarka Come-Up 4.0,kufer przedni GPS i jak dostanę to handsguards acerbisa.Na początek wystarczy .
Jutro po zamontowaniu powyższego sprzętu pierwsza jazda próbna i oczywiście pierwsze wrażenia po przesiadce z BF-a.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
ITAL
Pomyśl nad Maxxisami Zilla... 26" śmiało zapakujesz bo są wąskie i odpowiadają 25"... Do tego rąk Ci nie wytelepią jak MudLite
Co do osłon rąk - fajne i pod kolorek znajdziesz konkurencyjnej firmy i nie koniecznie Acerbis...
Ubieraj laseczkę, ubieraj...
Pomyśl nad Maxxisami Zilla... 26" śmiało zapakujesz bo są wąskie i odpowiadają 25"... Do tego rąk Ci nie wytelepią jak MudLite
Co do osłon rąk - fajne i pod kolorek znajdziesz konkurencyjnej firmy i nie koniecznie Acerbis...
Ubieraj laseczkę, ubieraj...
.:GALEON:.
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Najpierw powoli jak żółw ociężale...
Oczywiście sprzęt na dotarciu więc za bardzo nie poszalałem ,ale wystarczająco aby zauważyć różnice pomiędzy poprzednikiem.
Na minus
Wyraznie jest odczuwalna mniejsza moc
trzeba opanować zmianę biegów w trybie ESP
dziwna praca silnika (przyzwyczajenie do V-ki)
Na plus
Stabilność przy trawersach i podjazdach oraz zawieszenie ogólnie
Torsen (rewelacja!!!!! nie rozumiem ludzi którzy narzekają na to rozwiązanie)
Przejechałem 60 km i stwierdziłem ,że niektórych rzeczy muszę się uczyć od nowa. Generalnie dużo frajdy ,ale pierwsza jazda nie jest zbyt obiektywna (za duża radość ) więc więcej spostrzeżeń po weekendzie tym bardziej ,że dzisiaj jezdziłem sam i nie za bardzo było do czego się przyrównać.
Oczywiście sprzęt na dotarciu więc za bardzo nie poszalałem ,ale wystarczająco aby zauważyć różnice pomiędzy poprzednikiem.
Na minus
Wyraznie jest odczuwalna mniejsza moc
trzeba opanować zmianę biegów w trybie ESP
dziwna praca silnika (przyzwyczajenie do V-ki)
Na plus
Stabilność przy trawersach i podjazdach oraz zawieszenie ogólnie
Torsen (rewelacja!!!!! nie rozumiem ludzi którzy narzekają na to rozwiązanie)
Przejechałem 60 km i stwierdziłem ,że niektórych rzeczy muszę się uczyć od nowa. Generalnie dużo frajdy ,ale pierwsza jazda nie jest zbyt obiektywna (za duża radość ) więc więcej spostrzeżeń po weekendzie tym bardziej ,że dzisiaj jezdziłem sam i nie za bardzo było do czego się przyrównać.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
-
hondzinka jest zaje***** !!!, normalnie bym się przesiadł tylko wydaje mi się mała na mój wzrost, mocy nie czuje dużo mniej w porównaniu do g7Strugal
czekamy na fotki
Ostatnio zmieniony śr 09 kwie, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
Ital nigdzie w manualu i instrukcji nie jest napisane że Rincona trzeba docierać.ITAL
Oczywiście sprzęt na dotarciu więc za bardzo nie poszalałem
W stanach mają nawet powiedzenie - ride like you've stolen it
Zadbaj tylko o wymianę oleju (motul 5100) i filtra (KN111), LCD pokaże Ci kiedy to zrobić.
Sprawdź poziom oleju w dyfrach, ja miałem w 2 sztukach nówkach o 1cm za mało.
Ostatnio zmieniony śr 09 kwie, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.