Za rok ,dwa ... wejdą kolejne nowości . Nie martw się Ruszko - zawsze będzie na co zmienić"Ruszko"
Dobra. Kupiłeś Grizzly i na co możesz go zmienić? Jak jest to prawie najmocniejszy sprzęt? Renegade? Outlander? Sportsman? Kingquad 750? Tylko te 4 quady Tobie zostały... no wybacz ale uważam to za nie rozsądne.
Sprzedałem !!!
- Grzesiek G
Hmm każdy ma inne podejście. Ja kupiłem kawę, żeby sprawdzić czy mi się podoba ten sport Cena oczywiście też grała rolę, bo do ciągania przyczepki po działce to i kosiarka się nadaję Na efekty nie trzeba było długo czekać. Teraz kawa zostaje do turystyki wielosobowej i różnych pomniejszych prac polowych a grizlak hmm... Łatwego życia to on nie będzie mial Żeby tylko czasu starczyło..."Ruszko"
Dobra. Kupiłeś Grizzly i na co możesz go zmienić? Jak jest to prawie najmocniejszy sprzęt? Renegade? Outlander? Sportsman? Kingquad 750? Tylko te 4 quady Tobie zostały... no wybacz ale uważam to za nie rozsądne.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Może troche źle to ująłem. Wsiadając od razu na prawie najmocniejszy sprzęt na rynku nie mamy takiego doświadczenia jak byśmy zmieniali pojemności od najmniejszych do największych - i chyba tutaj się ze mną zgodzicie? A co do funduszy to juz inna para kaloszy. Nie każdego stać od razu na najmocniejszy sprzęt, nie każdego stać aby zmieniać sprzet jak się go opanuje.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!