Wszyscy Z Płocka

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Firael

Wszyscy Z Płocka

Post autor: Firael » śr 19 gru, 2007

Witam szukam kogos to bylby chętny zeby jezdzic w okolicach płocka...
prosilbym o kontakt 501713458

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » czw 27 gru, 2007

Bardzo dużo osób jeździ w Płocku i okolicach , proponuję byś pojechał w którąś sobotę w jar Brzeżnicy w okolice pierwszego mostu i później w górę rzeczki najlepiej około godziny 12 , na pewno spotkasz wielu quadowców , jak będziesz miał problem pisz tu to postaram Ci się pomóc.
3fun - bo quady są naszą pasją

Firael

Post autor: Firael » pn 31 gru, 2007

hmm tzn do plocka nie mam sie jak przedostac... nie mam homologacji i prawka :D ale okolice Maszewa ,Białej itd narazie jezdzimy tylko we dwoch

Firael

Post autor: Firael » pn 31 gru, 2007

i nie wiem czy moj quad sie nadaje na jazdy w trudnym terenie poniewaz jest to tylko 150cc ;/

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » wt 01 sty, 2008

No jak nie możesz przedostać się do Brzeźnicy z Białej to proponuje przestudiowanie planu miasta :) NA RR poza betonówką z płyt nad Wisłą, którą musieliśmy pokonać używaliśmy wyłącznie szutrówek, żeby przejechać do Borowiczek.

Awatar użytkownika
Darek W.

Post autor: Darek W. » ndz 06 sty, 2008

W sobotę pojechałem/niestety nie quadzikiem a "G-enią/ na Brzeżnice aby zobaczyć czy są wogóle jakieś ślady aktywności quadowej i stwierdziłem, że już chyba koledzy z Płocka sobie odpuścili.
W związku z powyższym postanowiliśmy dzisiaj razem z Wróbelkiem oraz z naszymi chłopakami Łukaszem i Adamem przetrzeć ślady okolic Płocka G-enią.
Zrobiliśmy ok. 100 km.-/ i max.10 km. po czarnym/ , przepyszny obiadek po drodze i podziwianie uroków terenu zimą - było zajefajnie.
Raz nawet udało nam się wbić G-ienie tak przy zjeździe z nasypu, że gdyby nie Hi-lift/który na szczęście miałem uratował nam "d***".

Po powrocie naszła mnie refleksja dnia wczorajszego/brak aktywności quadowej/ - dlatego wzywam towarzystwo do działania.
Teren naszej Brzeźnicy akurat w tym okresie jest bardzo przyjazny do tyczenia nowych tras/opadły liście i wszystko widać/ nie pozostawajmy tylko na tych, które zostały do tej pory wytyczone w ubiegłuch latach przez naszych aktywnych kolegów Wojtka S.Krzyśka W. Wojtka P. oraz troszeczkie moich.
Wzywam wszystkich, Którzy czerpią frajdę z jeżdżenia po tych terenach - niech każdy coś zrobi dla nas wszystkich.

Nie jeździmy wszyscy razem - każdy ma jakieś bliższe towarzystwo, więc proponuje w grupach najlepiej dwu, trzy osobowych - bo w wiekszej gromadzie raczej nie zrobi się roboty a tylko zamieszanie - zróbmy nowe trasy.
Wtedy teren nabierze nowego wymiaru i nie będzie się tak szybko nam nudził.

Ja osobiście postanowiłem, że niezależnie od innych zaczynam od przyszłego weekendu robić nową pętle .

Oferuje teren przyległy bezpośrednio do Brzeżnicy - jest to łąka/ok.1,5 ha./ na której możemy sobie zrobić stałą bazę, tor trialowy - postawić jakiś szałas bądź bude aby na wypadach mieć miejsce na zrobienie odpoczynku, ugrzania się rozpalenia ogniska, można to miejsce przygotować dla ewentualnego obozowiska z którego nikt ale to nikt nie jest nas w stanie przepędzić i powiedzieć że tutaj nie wolno.

Do działania

Z quadowym pozdrowieniem

Darek W.
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 06 sty, 2008

:D chyba przemelduje się do płocka :lol: w tym tygodniu stety niestety wyjeżdzam polatać na polarkach "śnieżnych " do szwecji :mrgreen: ale jeżeli niemiałbyś nic przeciwko to może za dwa tygodnie :?: :wink:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Jurgen
Kontakt:

Post autor: Jurgen » śr 23 sty, 2008

Darek W.
Po powrocie naszła mnie refleksja dnia wczorajszego/brak aktywności quadowej/ - dlatego wzywam towarzystwo do działania.
dzialamy, dzialamy (ja, Wojtek P., Dominik, Marek, Piotrek), ostatnio wytyczylismy traske za ulica rolna (za mostkiem ktory zaczyna jar parowy)
Darek W.
Oferuje teren przyległy bezpośrednio do Brzeżnicy - jest to łąka/ok.1,5 ha./ na której możemy sobie zrobić stałą bazę, tor trialowy - postawić jakiś szałas bądź bude aby na wypadach mieć miejsce na zrobienie odpoczynku, ugrzania się rozpalenia ogniska, można to miejsce przygotować dla ewentualnego obozowiska z którego nikt ale to nikt nie jest nas w stanie przepędzić i powiedzieć że tutaj nie wolno.
tam gdzie byla baza na parowie podczas ostatniego rr :?:
jesli tak to juz tam 1 traska jest wytyczona :D
w planach jest zrobienie wyjazdu z tego slepego zjazdu za lasem brzozowym
pozdrawiam
Jurek

Awatar użytkownika
Jurgen
Kontakt:

Post autor: Jurgen » śr 02 kwie, 2008

poczatek tej traski to N52 34.864 E19 42.214, w pkt N52 34.893 E19 42.241 w prawo na mostek w lewo przez rowek
pozdrawiam
Jurek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”