Witam, ostatnio zauważyłem, że powstała grupa ZGORA Team. Złożyłem podanie do tej grupy tylko z tego faktu, że mieszkam w woj. lubuskim. Team jak sama nazwa wskazuje jest umiejscowiony w Zielonej Górze, ja natomiast nie mieszkając w tym mieście lub okolicach stałem się jego członkiem. Uważam, iż tworzenie grup na podstawie miast czy "drużyn" jest bez sensowne, powinny być grupy stworzone na podstawie województw. Grup będzie co raz więcej i więcej aż dojdzie do tego że zacznie nam się tutaj robić ponad kilkanaście ekip czyli jednym słowem bajzel. Moje zdanie już znacie, a więc troszkę opiszę wam i przedstawie mój projekt działu grup.
1. W Polsce jest 16 województw, aby nie robić bałaganu na forum powinniśmy zmiejszyć tę liczbę do 8.
2. Powinniśmy wybrać "stolicę" grupy, czyli np. jest połączone woj. lubuskie z zachodnio pomorskim - stolicą jest Szczecin, nazwą grupy będzie Szczecin Team.
3. Do grupy powinni być przyjmowani użytkownicy z miesięcznym stażem na forum(żeby wiedział jakie panują tutaj zasady)ewentualnie za poleceniem moda grupy.
4. Użytkownik nie może należeć do kilku grup na raz.
5. Użytkownik zamieszkiwać musi jedno z województw.
Poniżej przedstawiam rysunek w prostszym języku - przykład.
Ps. nie chcę zrobić z tego forum AtvPolska. Pragnęłem wyraźić tylko swoje zdanie.
Ps 2. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!