[PT] Poland Trophy - News
- Krzysztof Wronowski
Z ostatniej chwili:
Poland Trophy zostało partnerem rajdu Ładoga Trophy.
Dzięki temu na naszym rajdzie będziemy oglądać extremalistów startujących w tym rajdzie - legendzie.
Dobra wiadomość - nagrodą główną czyli podsumowującą 4 edycje będzie zwrot kosztów startu w rajdzie Ładoga Trophy!
Czyli 4 edycje x 6tyś za edycję = 24 tyś zł - taką równowartość w nagrodach możecie "zgarnąć " w quadach plus mega bonus - zwrot kosztów startu w Ładoga Trophy , które lekko licząc sięgają 15 tysięcy za quada.
Poland Trophy zostało partnerem rajdu Ładoga Trophy.
Dzięki temu na naszym rajdzie będziemy oglądać extremalistów startujących w tym rajdzie - legendzie.
Dobra wiadomość - nagrodą główną czyli podsumowującą 4 edycje będzie zwrot kosztów startu w rajdzie Ładoga Trophy!
Czyli 4 edycje x 6tyś za edycję = 24 tyś zł - taką równowartość w nagrodach możecie "zgarnąć " w quadach plus mega bonus - zwrot kosztów startu w Ładoga Trophy , które lekko licząc sięgają 15 tysięcy za quada.
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
Jak pisałem ekipa organizująca Poland Trophy kładzie olbrzymi nacisk na wypromowanie nazwisk riderów i polskich teamów , których nie brakuje na szczęście wokół nas.
APELUJĘ
Piszcie krótkie charakterystyki waszych teamów : skład , staż , sprzęt , osiągnięcia itp...
Informacje te będą publikowane w kwartalniku Poland Trophy , który ogólnokrajowym nakładem będzie się ukazywał i będzie go można znaleźć na stacjach jednego z koncernów paliwowych - partnera Poland Trophy.
Takie opisy - charakterystyki ze zdjęciami nadsyłajcie na mój adres 2can@wp.pl lub bezpośrednio do biura www.polandtrophy.pl
Nie ważne czy zaczynacie , czy zdobyliście Puchar Polski , liczą się chęci!
APELUJĘ
Piszcie krótkie charakterystyki waszych teamów : skład , staż , sprzęt , osiągnięcia itp...
Informacje te będą publikowane w kwartalniku Poland Trophy , który ogólnokrajowym nakładem będzie się ukazywał i będzie go można znaleźć na stacjach jednego z koncernów paliwowych - partnera Poland Trophy.
Takie opisy - charakterystyki ze zdjęciami nadsyłajcie na mój adres 2can@wp.pl lub bezpośrednio do biura www.polandtrophy.pl
Nie ważne czy zaczynacie , czy zdobyliście Puchar Polski , liczą się chęci!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Panowie , właśnie po to jest stworzona klasa sport by mogły wziąć udział osoby , które już jeżdżą , ale jeszcze nie czują się na siłach rywalizować z bardziej doświadczonymi.
Większość z tych osób , które spotykam na codzień na szlakach jest świetnie przygotowana i mogłaby niezłego zamieszania narobić na imprezach gdyby się sprężyła.
Prezziguzzi , masz możliwości Chłopie , każda porządna firma brend typu Honda czy Kawasaki czy Yamaha , a już na pewno Polaris chętnie wysupła parę groszy na team sportowy , nie dostaniesz quada za darmo , ale na pewno jak odpowiednio umotywujesz możesz zyskać sporo...
Większość z tych osób , które spotykam na codzień na szlakach jest świetnie przygotowana i mogłaby niezłego zamieszania narobić na imprezach gdyby się sprężyła.
Prezziguzzi , masz możliwości Chłopie , każda porządna firma brend typu Honda czy Kawasaki czy Yamaha , a już na pewno Polaris chętnie wysupła parę groszy na team sportowy , nie dostaniesz quada za darmo , ale na pewno jak odpowiednio umotywujesz możesz zyskać sporo...
Cześćmesel:
Z moim doswiadczeniem i sprzętem
Zielona 600 już tam na Jurze była i radziła sobie wyśmienicie, Maciek L. na 90% będzie nam towarzyszył, jedziemy dużą paczką, w tym młodzież i dzieci, to piękna impreza plenerowa, nie masz ciśnienia z KJS
Ostatnio zmieniony śr 28 lut, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
Prezio, co ty bredzisz???prezziguzzi:
ja a właściwie my POLARISY z Józefowa niestety nie będziemy uczestniczyć i czuje że dużo tracimy ale nie jesteśmy na razie gotowi
Jak nie masz na czym, to ja Ci dam mojego polarisa (może go wreszcie szlag trafi) i pofruniesz. Trasa wbrew przechwałkom jest łatwiutka, chyba, że 2can powiesi pieczątki na skałach, ale na to nawet gąsienice nie pomogą
Ciekawe ile orlich zamków każą nam zwiedzić.
Ja Ci to mówię - Marcolife: jedziesz.
Ostatnio zmieniony śr 28 lut, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt: