Quady ITALA !!
Quady ITALA !!
ITALU drogi powiedz nam wszystkim jakie quady już miałeś, może jakieś foty podeślij
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Nie było ich aż tak dużo
Jako pierwszego w życiu quada kupiłem Raptora 660 Camo. Początkowo zastanawiałem sie po jakie licho producent zastosował 4 i 5 bieg? Z czasem jednak zrozumiałem ,że wiedział co robi . W międzyczasie w ramach eksperymentu handlowego zamieniłem stary wózek widłowy typu RAK na quada marki Aeon 180 którego dość szybko sprzedałem ale był przez moment moją własnością więc miejsce na liście mu się należy.
Pewnego dnia spotkałem dwóch takich na Grizzlakach 660 i już po pierwszj ustawce wiedziałem ,że z tym Raptorem to nie był do końca dobry pomysł.
Następnego dnia w salonie w którym kupiłem Raptora dokonałem zamiany (oczywiście za dopłatą) na Yamahę Grizzly Camo.
Teraz to dopiero była zabawa
Po pół roku upalania okazało się ,że nie był to szczyt moich potrzeb i przydało by się coś mocniejszego ,większego, (jak się póżniej okazało również cięższego )
Długo nie myśląc dałem ogłoszenie "Sprzedam Yamaha..." no i sprzedałem.
I co teraz?
Decyzja zapadła kupuję Bruta!!!!
W ciągu roku przeszedł pewną metamorfozę co pokazują fotki i podzielił los poprzedników.
Dzisiaj jestem szczęśliwie oczekującym na Hondę Rincon ... i zobaczymy jak to się skończy
Jedno jest pewne z quada człowiek cieszy się dwa razy :
raz jak go kupi
drugi raz jak go sprzeda
Jako pierwszego w życiu quada kupiłem Raptora 660 Camo. Początkowo zastanawiałem sie po jakie licho producent zastosował 4 i 5 bieg? Z czasem jednak zrozumiałem ,że wiedział co robi . W międzyczasie w ramach eksperymentu handlowego zamieniłem stary wózek widłowy typu RAK na quada marki Aeon 180 którego dość szybko sprzedałem ale był przez moment moją własnością więc miejsce na liście mu się należy.
Pewnego dnia spotkałem dwóch takich na Grizzlakach 660 i już po pierwszj ustawce wiedziałem ,że z tym Raptorem to nie był do końca dobry pomysł.
Następnego dnia w salonie w którym kupiłem Raptora dokonałem zamiany (oczywiście za dopłatą) na Yamahę Grizzly Camo.
Teraz to dopiero była zabawa
Po pół roku upalania okazało się ,że nie był to szczyt moich potrzeb i przydało by się coś mocniejszego ,większego, (jak się póżniej okazało również cięższego )
Długo nie myśląc dałem ogłoszenie "Sprzedam Yamaha..." no i sprzedałem.
I co teraz?
Decyzja zapadła kupuję Bruta!!!!
W ciągu roku przeszedł pewną metamorfozę co pokazują fotki i podzielił los poprzedników.
Dzisiaj jestem szczęśliwie oczekującym na Hondę Rincon ... i zobaczymy jak to się skończy
Jedno jest pewne z quada człowiek cieszy się dwa razy :
raz jak go kupi
drugi raz jak go sprzeda
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Pisałem o odczuciach które miałem w danym momencie. Dzisiaj pewne sprawy (rownież mocy) postrzegam trochę inaczej
Ostatnio zmieniony czw 27 mar, 2008 przez ITAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
Nie płacz, nie płacz... Nie pamiętasz chyba różnicy pomiędzy siłą skrętu w Twoim a moim... Twój już wtedy miał "wspomaganie"Po Brucie to każdy jest jak ze wspomaganiem
... A ja mam biceps wyrobiony
.:GALEON:.
- BadAmstaff
- Kontakt:
BadAmstaff
PO Brucie i chyba Outlanderze to każdy inny jest bez wspomagania
A morec źle radzi Kup Outa
Sam źle radzisz pachole i gdzie będzie serwisował tego twojego Outa?? chyba u ciebie w komórce. Masz go jeździsz nim na zawody że taki jesteś mądry??. Wątpię
Ostatnio zmieniony śr 26 mar, 2008 przez morec92, łącznie zmieniany 1 raz.