Witam.
Czy jest ktoś z bliskich okolic Makowa Mazowieckiego do pojeżdzenia ?? Albo ostatecznie dalszych okolic Makowa jak Pułtusk, Przasnysz lub jeszcze dalej jak Ciechanów lub już bardzo daleko jak Ostrołęka, Wyszków, Ostrów Mazowiecka
Szukam kogoś do wspólnych wypadów, bo samemu to nie to samo jak z kimś.
I od tego także warunkuje zakup odpowiedniego sprzętu - jeśli nikogo nie ma to kupie jakiś tani chińczyk [wtedy pewnie od dealera w Pułtusku, aby mieć blisko serwis] tak aby tylko od czasu do czasu pojeździć po okolicznych łąkach [tereny zalewowe rzeki] bez jakiegoś ekstremum.
Ktos obecny z Maków Maz. i okolice [np. Pułtusk, Przasnysz].
Ktos obecny z Maków Maz. i okolice [np. Pułtusk, Przasnysz].
Ostatnio zmieniony wt 25 mar, 2008 przez rymi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
rymi skontaktuj się z użytkownikiem wojzur, który jest prezesem Pułtuskiego Klubu 4x4 i ATV
http://www.pultusk4x4.prv.pl/
Myślę że znajdziesz tam kilku zakręconych w temacie quadów
http://www.pultusk4x4.prv.pl/
Myślę że znajdziesz tam kilku zakręconych w temacie quadów
Póki co quadowa emeryturka :)
Serdeczne dzieki za pierwsze namiary
EDIT:
Dzięki za pomoc Dziś wreszcie kupiłem maszynę
Jak ktoś chce pojeździć koło Makowa Maz to zapraszam No i oczywiscie do chłopaków w Pułtusku.
EDIT:
Dzięki za pomoc Dziś wreszcie kupiłem maszynę
Jak ktoś chce pojeździć koło Makowa Maz to zapraszam No i oczywiscie do chłopaków w Pułtusku.
Ostatnio zmieniony wt 13 maja, 2008 przez rymi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyprawy i jazda na torze w okolicach Wyszkowa
witam, jesteśmy z Wyszkowa, organizujemy praktycznie co weekend wyprawy turystyczne w okolice Wyszkowa, Pułtuska itp.
Na przełomie kwietnia i maja odbędzie się wyprawa z okolic Wyszkowa szlakiem rzeki Bug aż pod wschodnią granicę Polski.
Start w piątek, zakończenie w niedzielę.
Wkrótce info i mapa na forum
tel. 790487100
Na przełomie kwietnia i maja odbędzie się wyprawa z okolic Wyszkowa szlakiem rzeki Bug aż pod wschodnią granicę Polski.
Start w piątek, zakończenie w niedzielę.
Wkrótce info i mapa na forum
tel. 790487100